Kasper Hermans
Kasper Hermans Tech 14 apr 2018 / 07:44 uur

Samsung komt met telefoon zonder internet

Alles moet mooier beter moderner? Nou volgens Samsung dus niet per se. De techgigant komt binnenkort met een mobiele telefoon waarop internetten niet mogelijk is.

150 euro

Het gaat om de Galaxy J2 Pro. Een toestel dat zich vooral richt op de doelgroep senioren en studenten. Deze lijkt qua uiterlijk op elke andere smartphone, maar je kan er alleen mee bellen en sms’en. Er is geen 3G- of 4G-netwerk op aangesloten. Ook is er geen mogelijkheid tot WiFi-gebruik. Toch kost het toestel nog altijd 150 euro.

„Galaxy J2 Pro ondersteunt eenvoudige bruikbaarheid, zoals telefoon, bericht en camera, maar het is een product dat mobiele gegevens blokkeert", zegt Samsung in het persbericht. „Het toestel moet zich concentreren op het leren en de behoeften van ervaren gebruikers die gevoelig zijn voor datakosten."

Overigens kent Galaxy J2 Pro wel een paar andere functies die bij een smartphone horen. Zo zit er een goede camera op en kan je gebruik maken van de vertaalapp Diodict 4.

Zuid-Korea

Voorlopig komt het toestel alleen in Zuid-Korea uit. Of het op termijn ook de Europese markt gaat bestormen, is onbekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Samsung komt met telefoon zonder internet
Sluiten