Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 14 apr 2018 / 10:00 uur

Hoofdrolspeler Dexter flirt met terugkeer van serie

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van zaterdag 14 april.

Doen of niet?

Dexter zou best wel eens terug kunnen keren. Dat wil zeggen hoofdrolspeler Michael C. Hall heeft aangegeven open te staan voor een ‘reboot’ van de hitserie. Ben jij voorstander?

https://www.youtube.com/watch?v=s5n0nP16NzM

Timtation Tattoo

De tatoeage van Tim uit Temptation Island heeft voor veel reacties gezorgd. Op zijn onderarm heeft de deelnemer namelijk heel groot de worden Timtation Island laten zetten. Oud-deelnemers Fabrizio en Pommeline hebben de tattoo gezet en hun namen zijn dan ook op zijn arm vereeuwigd.

View this post on Instagram

Temptation tattoo by fabrizio en pommeline!! Thx for the amazing tattoo!! Love it!! 🤙🤙 #temptation #timtation #tattoo #fuckthehaters 🖕

A post shared by Tim Wauters (@timtation_2018) on

Dansen in de fontein

Dat fans na afloop van grote resultaten in de sport nog wel eens feestend in fonteinvijvers te vinden zijn, dat is niets nieuws. Maar in Rome deed deze week zelfs de voorzitter van AS Roma mee na het behalen van de halve finale van de Champions League. De Romeinen hadden op grootse wijze Barcelona uitgeschakeld met een 3-0 overwinning, na een 4-1 uitnederlaag. Jim Pallotta kreeg hiervoor een boete van 450 euro, maar dat kom hem zeer weinig schelen. Sterker nog, hij besloot een bedrag van 230.000 euro te doneren aan een stichting die zich inzet voor fonteinrestauratie in de Italiaanse hoofdstad.

Club president Jim Pallotta jumps in fountain after Roma beat Barcelona

The club president went fountain-diving after Tuesday's win… 😂

Gepostet von AS Roma am Donnerstag, 12. April 2018

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hoofdrolspeler Dexter flirt met terugkeer van serie
Sluiten