Anke Horstman
Anke Horstman Tech 13 feb 2018 / 03:59 uur

Stop met rozen, kom met passie

Wat doe jij met Valentijnsdag? Je kunt een standaard bosje rozen geven of samen uit eten gaan… Maar wil je juist met wat extra passie komen? Check dan of onderstaande gadgets iets voor jullie zijn!

Spanning in de slaapkamer

Het gebeurt in de beste relaties: de sleur komt er geleidelijk een beetje in. Wil je de spanning herintroduceren in de slaapkamer? Denk dan eens aan de Electro Shock Luv Gloves. Op het moment dat je partner wat tam reageert, kun je met een lichte aanraking van deze handschoenen de energie terug toveren. Op willekeurige plekken op het lichaam te gebruiken: bedenk jij maar wat je daar allemaal mee kunt.  Prijs? Vanaf 29,50 dollar heb je jullie eigen setje.

Geef eens een beetje extra

Voor als het even is weggezakt: sinds september kun je Crescendo aanschaffen. Het ergonomisch ontworpen speeltje is flexibel naar het lichaam van de gebruiker te vormen. Met de bijbehorende app zijn talloze vibratiepatronen te downloaden voor een gepersonaliseerde genotservaring. Voor Valentijn kies je vast voor een speciaal liefdesnummertje 😉

Mysteryvibe | Crescendo

100% met elkaar geconnect

Helaas is niet iedereen bij elkaar op Valentijnsdag, door ziekte, studeren of werk in het buitenland. Maar wat dan? Gelukkig bestaan er steeds meer slaapkamer gadgets die je door je partner of met je partner kunt gebruiken… op afstand. Hoe zit dat?

Hush Plug

De Hush Plug kan gebruikt worden door solisten, maar is nog veel interessanter voor lange afstandsrelaties. Wel even afspreken dat je dat ding in doet natuurlijk, maar laat je vervolgens lekker verrassen door het ritme van je partner!

Hush Plug

PornHub

PornHub doet tegenwoordig meer dan filmpjes alleen en zit nu ook in de hardware. Hun toys voor mannen en vrouwen kunnen romantisch met elkaar geconnect worden via de speciale Feel Connect app. En dat is fijn voor alle geliefdes die elkaar moeten missen met Valentijnsdag, want zo kunnen ze toch met elkaar spelen op afstand. Romantisch!

Over TechGirl.nl

Techgirl.nl is dé technologiewebsite voor vrouwen, gemaakt door Anke Horstman. TechGirl ontstond in 2012 als tegenreactie op de vele tech-websites die vooral op mannen zijn gericht, en is het bewijs dat een tech-website voor vrouwen echt niet hoeft te betekenen dat elke smartphone roze moet zijn, maar dat er zeker aandacht is voor style. Hier vind je alles over technologie, media en lifestyle. #techgirl: het nieuwe #fitgirl

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Stop met rozen, kom met passie
Sluiten