Metro
Metro Tech 12 dec 2017 / 09:00 uur

Stem op jouw favoriete selfie!

In samenwerking met Asus

Jaap, Floor, Meike, Vivian, Lotte, Tamar, Marjolein, Shandre, Chinouk, Luna, Karen en Kim doen mee aan de ASUS Selfie Battle! Stem op jouw favoriete selfie en zij maken kans op de ASUS ZenFone 4 Selfie! Wie vrijdag 15 december om 17 uur de meeste stemmen heeft wint! In de Metro GiveAway Show op vrijdagavond om 19:30 uur maken wij via Facebook Live de winnaar bekend.

De ASUS ZenFone 4 Selfie

De 120º wide view van de ZenFone 4 Selfie geeft je de mogelijk om meer vrienden en meer van je omgeving op één foto te krijgen. Hiervoor bevat deze telefoon een dubbele selfiecamera. Naast een 20MP standaard zicht zit er ook een 8MP groothoekcamera met een gezichtsveld van 120 graden op. Met de Selfie Battle laten we deelnemers ervaren wat het verschil is. Dit kun je goed zien in de hoofdfoto van dit artikel. De foto rechts is met de groothoekcamera gemaakt. Zo kun je met nog meer vrienden + omgeving een selfie maken!

Stem hier op jouw favoriete selfie! Deze zijn speciaal met de 8MP groothoekcamera van de ZenFone 4 Selfie gemaakt.

Breng hier je stem uit!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Stem op jouw favoriete selfie!
Sluiten