Metro
Metro Nieuws 12 dec 2017 / 09:07 uur

Frisser, mooier, sneller: Metro-site in nieuwe jas

Na de nieuwe app en de vernieuwde krant, heeft Metro nu ook een gloednieuwe website. Frisser, mooier, sneller, hipper: dat zijn de reacties die we tot nu toe van jullie ontvingen. Want net als de app, is de nieuwe website waarop je nu aanwezig bent samen met Metro-lezers ontwikkeld; jullie konden de afgelopen periode al feedback geven op de bèta-versie.

Deze nieuwe site is in lijn gebracht met de andere kanalen van Metro. Dat betekent onder andere een frisse, overzichtelijke uitstraling, een menubalk met channels en de mogelijkheid om te reageren op artikelen via emoji’s.

Heb je vragen, opmerkingen, of wil je gewoon even hoi zeggen tegen de redactie? Gebruik dan de feedback-knop rechts in beeld, want jullie mening is belangrijk voor ons. We gebruiken alle suggesties, ideeën en opmerkingen om de website de komende tijd nóg beter te maken. Dus kom maar op met die reacties!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Frisser, mooier, sneller: Metro-site in nieuwe jas
Sluiten