Metro
Metro Tech 12 okt 2017 / 07:22 uur

Jeugd massaal aan digitale botox

De selfie is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Tien jaar geleden werd je nog vreemd werd aangekeken bij het aannemen van verschillende poses en het trekken van gekke bekken voor je phone. Nu is het dé manier om foto’s van jezelf te maken. De schaamte is verdwenen en we hebben het er ongelofelijk druk mee. Wist je dat jonge vrouwen er gemiddeld 15 minuten over doen om die ene perfecte selfie te maken? En hier zijn ze maar liefst 5 uur per week mee bezig.

Breng jouw selfies naar the next level!

Heb je weinig tijd en wil je toch de volle lippen van Kim Kardashian én de sprankelende ogen van Ariana Grande? Dan heeft Tele2 de oplossing! Met de Super Super Super Selfielens voor Snapchat hoef jij nooit meer te twijfelen aan jouw selfies. Je staat er altijd in één keer perfect op! Laat je vrienden versteld staan en download deze superlens.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jeugd massaal aan digitale botox
Sluiten