Jelmer Visser
Jelmer Visser Tech 29 sep 2017 / 13:08 uur

Red Dead Redemption 2 lente 2018 in de winkel

Game-ontwikkelaar Rockstar heeft in een nieuwe trailer de release van Red Dead Redemption 2 aangekondigd. De fans van deze wildwestgame met een open wereld hebben zeven jaar moeten wachten op het vervolg. Red Dead Redemption 2 verschijnt in de lente van 2018 en is verkrijgbaar voor de Playstation 4 en Xbox One. Het vorige deel was een ware bestseller met meer dan 15 miljoen verkochte exemplaren.

Het artikel gaat na de trailer verder.

De visie van Rockstar

Rockstar is niet zomaar een alledaagse gamestudio. Ze hebben een zeer grote fanbase en zijn de geestelijk vader van de GTA-reeks, een van de meest succesvolle game-series allertijden. De GTA-invloeden komen ook terug in Red Dead Redemption 2. Zo is er een prachtige open wereld om naar eigen inzicht te ontdekken en zit je niet – zoals bij veel andere games – ‘vast’ in een besloten level die je moet uitspelen voor je verder mag.

In deze game heb je zelf grote invloed op de afloop van het verhaal. Word jij de held van het Wilde Westen of de schrik van de prairie? De keuze is aan de speler. Los daarvan zijn dit soort games natuurlijk ook gewoon geweldig om op de bonnefooi op pad te gaan om een stevig potje te rellen zonder je met de missies of het verhaal te bemoeien.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Red Dead Redemption 2 lente 2018 in de winkel
Sluiten