Daisy Heyer
Daisy Heyer Tech 29 dec 2016
Leestijd: 1 minuut

Eerste roddels over iPhone 8 uitgelekt

Hoewel er pas in september een nieuwe iPhone 7 is uitgekomen, staan de roddels over de iPhone 8 alweer voor de deur, meldt Metro UK.

Zo zou het nieuwe model een 4K resolutie, gebogen scherm hebben, net als de Samsung Galaxy S7 Edge. Ook zou er in plaats van een duimafdruk nu een ontgrendeling via een irisscan worden ontwikkeld. Volgens de geruchten komen er drie verschillende versies van de iPhone 8, in plaats van de nu gebruikelijke twee versies. De telefoons gaan in lengte variëren van 4.7 inch tot 5.5 inch.

Glazen telefoontje

Wie straks een iPhone 8 in het bezit heeft, moet het apparaatje voorzichtig behandelen: hij gaat waarschijnlijk van glas gemaakt worden. De baas van Catcher Technology, het bedrijf dat de telefoons maakt, heeft echter aangegeven dat een glazen telefoon heel duur in de kosten wordt, dus dat het wellicht een limited, high end edition wordt.

Er schijnt ook een einde te komen aan de home knop op de iPhone. Daarvoor in de plaats krijgt de knop een digitale touch-sensitive knop, die hetzelfde werkt als de home knop.

Als klap op de vuurpijl zijn we wellicht voor altijd af van kapotte iPhonedraadjes Apple komt wellicht met een draadloos systeem waarmee je je telefoon kunt opladen, vergelijkbaar met de nieuwste Samsung-apparaten. Wij kunnen nu al niet wachten!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.