Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 29 dec 2016
Leestijd: 1 minuut

Blogster brengt vliegensvlug make-up aan met vork

Plakband, sponsjes, chipszakken, uitgeknipte papiertjes; er zijn tal van trucjes bedacht hoe je het makkelijkst een scherpe eyeliner aan kunt brengen. Maar een make-upartiest uit Toronto zegt de oplossing te hebben gevonden.

Bestek tip

De Pakistaanse Laiba Zaid heeft onlangs op haar Instagramaccount een tutorial geplaatst hoe je je eyeliner als een pro kunt aanbrengen. Voor haar truc heeft ze een hulpstuk gehaald uit de keuken: een vork. Ze gebruikt de scherpe punten van de vork voor een loeistrakke cat eye, of het aanbrengen van wenkbrauwpotlood in de juiste kromming.

https://www.instagram.com/p/BOcNn–AzMi/

Laidba heeft naast haar eyeliner nog meer winst weten te behalen van haar ijzeren vork. Ze gebruikt de vork ook om haar neusbrug te contouren. En op het eerste gezicht ziet de vorktruc van de make-upartiest er misschien wat gek uit, maar het eindresultaat mag er wezen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.