Ingelise de Vries
Ingelise de Vries Relaties & seks 2 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Meest rechts geswipete man onthult Tinder-geheim

Je hoeft je al jaren niet meer te schamen voor het gebruik van een datingapp. Toch vindt niet iedereen geluk in de liefde via de online wegen. Het kan wel, weet Stefan-Pierre Tomlin, de meest naar rechts geswipete man van de app. Hij geeft zijn geheimen prijs zodat gewone stervelingen ook een kans maken op geluk in de liefde.

Want geluk in de liefde, dat heeft het 29-jarige model inmiddels wel. De Londenaar heeft X Factor-winnares van 2018 Natasha Boon aan zijn arm op de rode lopers. Want ook daar wordt hij – de meest stijlvolle man volgens Tinder – regelmatig gespot.

https://www.instagram.com/p/B0Y6GqVAkj1/

Actief

Tomlin laat namelijk aan The Sun weten dat je vooral zo actief mogelijk moet zijn op de app. Nu moeten we toegeven dat hij zijn looks, modegevoel én foto’s natuurlijk ook wel flink mee heeft, maar toch is dat niet het enige wat ervoor zorgt dat hij de meest naar rechts geswipte man is.

Wil je meer matches? Zorg dan dat je eerste foto een felgekleurde achtergrond heeft. Voeg ook altijd een vakantiefoto aan je selectie toe, volgens Tomlin laat dat zien dat je een leuk mens bent. Glamourfoto’s mag je laten zitten, ga liever voor iets anders dan anders. Ga voor mooi gekleed én tegelijk casual voor succes. Groepsfoto’s kun je het beste op positie vier of verder zetten.

Perfecte swipetijd

Qua tijden is de zondag om twee uur ‘s middags de perfecte tijd. Tomlin: "Iedereen is brak en zit lekker binnen. Vooral in de winter." Op weekdagen kun je qua swipen beter wachten tot na half elf ‘s avonds. Net voor het slapengaan wordt de app nog grondig gecheckt.

Hoewel Facebook qua privacy niet altijd heel geliefd is, doet het medium wel veel goeds voor je dateleven. Koppel je Facebook én Instagram aan Tinder. Zo weet je meteen of jij en je mogelijke match dingen gemeen hebben. Geef in je bio niet teveel over jezelf weg. Maak wél gerust een grapje, daten moet tenslotte ook een beetje leuk blijven.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.