Ingelise de Vries
Ingelise de Vries Nieuws 1 aug 2019
Leestijd: 1 minuut

Café-medewerkers krijgen tattoo van baas

De ene baas wil het personeel in bedrijfskleding zien, de andere geeft medewerkers de mogelijkheid om het bedrijfslogo op hun huid te laten vereeuwigen. Medewerkers van het Nova Café in de Amerikaanse staat Montana, hebben bijna allemaal bacon en eieren op hun lijf laten tatoeëren.

Het is niet verplicht, toch hebben al 30 huidige en voormalige medewerkers een tatoeage van het café laten zetten. En, zoals een goede baas betaamt, werd de inkt betaald.

Piratenvlag

Het is een uniek ontwerp, vertelt eigenaar Serena Rundberg aan ABC Fox. „We waren aan het werk in de keuken toen twee eieren en twee stukken bacon op een bord terecht kwamen. Precies in de vorm van een doodshoofd en gekruist twee botten eronder. We dachten: dit kan een toffe tattoo zijn!” Het ontwerp doet denken aan een ouderwetse piratenvlag.

Killer breakfast

Rundberg stapte naar een tattoo-artiest toe en liet een ontwerp maken. Een aantal medewerkers besloten het design op hun lijf te laten zetten. Inmiddels is het ontwerp ook een logo voor het café en te zien op shirts en stickers. Ook de slogan werd aangepast naar ‘killer breakfast’.

Niet alleen medewerkers en oud-medewerkers vinden het ontwerp vet, ook stamgasten kiezen voor het ontwerp op hun lijf. Meestal wel gewoon in de vorm van een tijdelijke tattoo.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.