Sofie Smulders
Sofie Smulders Relaties & seks 9 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

Singles opgelet: huur een vriendje met Valentijnsdag

Vrijgezelle vrouwen die met Valentijnsdag niet alleen willen zijn, kunnen op 14 februari eenmalig een lover inhuren. De dames kunnen kiezen uit acht mannen, onder wie een paar BN’ers.

Een van hen is Oh Oh Cherso’s Sterretje, oftewel Tony Wyczynski. De ander is niemand minder dan barman Victor van het populaire programma First Dates. Juist ja, die met die felblauwe ogen. Naast Tony en Victor zijn er nog zes mannen uit wie een keuze kan worden gemaakt.

Overgewaaid uit Tokio

Het idee is overgewaaid uit Japan. Hier is het voor single vrouwen helemaal niet vreemd om een vriendje in te huren. “Toen we op de site schreven over het concept in Tokio kregen we tienduizenden likes en reacties. Toen dachten we, hier gaan we wat mee doen”, aldus Lotte Nijborg van Beautify, het platform dat de actie op touw zette.

Nu is het helaas niet zo dat als jij Victor tot je Valentijn bombardeert, je de volgende dag naast hem wakker wordt. Wat je wel kunt verwachten is in ieder geval een videoboodschap en een aantal romantische berichten. Wat er precies gebeurt, is nog een verrassing. Zo hoort het ook met Valentijn.

Je kunt gratis meedoen aan de actie en je tot en met 12 februari aanmelden via de website van Beautify.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.