Jorieke van Noorloos
Jorieke van Noorloos Reizen 14 apr 2020 / 13:29 uur

Op vakantie, maar thuis: doe mee aan de #quarantinetravelerchallenge

Andere landen bezoeken en nieuwe culturen ontdekken zit er de komende tijd niet in. Daarom heeft Liudas Dapkus, een reiziger en journalist uit Litouwen, een nieuwe socialmediachallenge bedacht.

Dapkus daagt mensen uit om hun vakantiefoto’s thuis na te maken en zelf te photoshoppen. Hij heeft zelf de eerste foto gemaakt, waarop hij te zien is met een kat in zijn armen. Hij doet een foto uit Australië na, waarop hij een koala vasthield. Hierbij plaatst hij de hashtag #quarantinetravelerchallenge, zoals de online uitdaging wordt genoemd. „Je huis zit vol met spullen om het perfecte landschap te creëren, de mooiste zonsopgang of een prachtig gebouw", aldus Dapkus.

Deelnemen?

Wil je meedoen met de challenge? Laat je dan inspireren door de mensen die je voor gingen. Met als eerste post: de bedenker himself.

Gepostet von Liudas Dapkus am Freitag, 3. April 2020

Gepostet von Liudas Dapkus am Freitag, 3. April 2020

View this post on Instagram

Hopped on the #quarantinetravelerchallenge trend. Recreating a photo, quarantine style. #recreatedphoto

A post shared by Amber George (@sincerelyamberlee) on

View this post on Instagram

Skelbiu karantino keliautojų iššūkį! Išsirink savo geriausią / įdomiausią / juokingiausią / originaliausią kelionių nuotrauką (ei, taigi pagaliau puiki proga sutvarkyti tas nuotraukas, prie kurių taip niekada ir neprisėdai!) Namai tikrai pilni priemonių tobulam peizažui, gražiausiam saulėtekiui ar architektūros paminklui sukurti. Nepamiršk įtraukti ir savo antrąją pusę ar vaikus. O jei izoliuojies vienas – pasitarnaus telefono priekinė kamera ir laikmačio funkcija. Dalinkis socialiniuose tinkluose su šiomis grotažymėmis #karantinokeliones #keliautojaskarantine #quarantinetravelerchallenge Jei įrašas socialiniuose tinkluose (Instagram, Facebook) viešas, bus galima pasilyginti su kitais iššūkio dalyviais 🙂

A post shared by Gabrielė Štaraitė (@gabriele_travelplanet) on

View this post on Instagram

Kai negali nuvykti į Rio, Rio atvyksta pats 😁 #karantinokeliones #keliautojaskarantine #pasaulisnamuose #quarantinetravelerchallenge

A post shared by Audra Kondrote (@audra_ko) on

View this post on Instagram

Travel Vs. Quarantine. I’ve been seeing people posting photos of themselves recreating their old travel photos while in quarantine and I was officially bored enough today to try it! I can’t believe a year ago today I was in Vegas and now I’m in my bathroom dressing my fiancé up like a reindeer/unicorn. #quarantinetravelerchallenge #quarantinetravelchallenge #quarantine 📷: @dmitriduerr77

A post shared by Julia Cameron (@juliacameron) on

View this post on Instagram

If you can't live it, relive it. 🌿🌞🍻 #quarantinetravelerchallenge #bali #indonesia #bintang #radler #beachhopping #sunnydays #adventures #globetrotting #take2

A post shared by Kassy Kova (@kovanova412) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Op vakantie, maar thuis: doe mee aan de #quarantinetravelerchallenge
Sluiten