Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Reizen 14 aug 2018
Leestijd: 1 minuut

Wereldstage? Reizen en werken bij bij topbedrijven

Ben je nog op zoek naar een avontuurlijke stage? Zes designbureaus van over de hele wereld hebben naar eigen zeggen de ‘beste stage ter wereld’ samengesteld. Twee gelukkige creatievelingen mogen zes maanden lang op zes verschillende plekken over de hele wereld werken bij bedrijven als Spotify, Dropbox en Charlotte Tilbury.

Wat ze verstaan onder creatievelingen? Goed nieuws, want dat is nogal breed en kan variëren van ontwerper, strategisch adviseur, econoom, ondernemer, artiest of ingenieur.

Bedrijven als Spotify, Dropbox, Stella McCartney en Airbnb

Laten we bij het begin beginnen, dat is op 1 oktober in San Francisco bij de ontwerpstudio Butchershop. Daarna reis je verder naar New York en word je ingezet voor grote merken zoals Spotify, Dropbox en Airbnb. Vervolgens gaat de stage verder in Londen, de thuishaven van het bureau Made Thought en heeft grote namen als Stella McCartney, Tom Dixon, Design Miami, MoMa en Charlotte Tilbury in zijn klantenbestand.

Happy Oh My God GIF by The Daily Show with Trevor Noah - Find & Share on GIPHY

Londen, Brussel en Sydney

Na Londen reis je verder naar het Brussel om ervaring op te doen bij Base Design. Zij hebben onder andere gezorgd voor de restyling van The New York Times, Musee Yves Saint-Laurent, The Foundation Cartier, Eastpak, en Le Pain Quotidien, om maar wat te noemen. Vanuit daar ga je naar het Oostenrijkse Graz, waar Parkside is gevestigd. Dat bedrijf is gespecialiseerd in interactief design en werkte onder andere voor LinkedIn. De laatste etappe van het avontuur start in maart in het Australische Sydney bij de brand consultant Re. Zij werden eerder al ingeschakeld voor Abu Dhabi, het Sydney Design Festival en de Australian Cancer Research Foundation.

Lauren Conrad Lc GIF by The Hills - Find & Share on GIPHY

Interesse? Je kan je nog tot 27 augustus aanmelden via deze link.

https://giphy.com/gifs/Au2kjgDsv3cvS

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.