Daisy Heyer
Daisy Heyer Reizen 9 mei 2018
Leestijd: 1 minuut

Goedkope vakantie? Ryanair heeft weer spotprijzen!

Houd jij van reizen, maar is je portemonnee behoorlijk aan de lege kant de laatste tijd? En zoek je nog wél een leuke plek om naartoe te reizen deze zomer? Dan moet je even snel een kijkje nemen op de site van Ryanair, waar op dit moment veel tickets weer voor spotprijsjes de deur uit gaan.

De luchtvaartmaatschappij viert dat zij dit jaar een miljard bezoekers op de website en mobiele app hebben ontvangen; dit is een record. Ryanair heeft hiermee meer website-bezoekers dan bijvoorbeeld British Airways, Air France, KLM, Lufthansa en Iberia bij elkaar.

Goedkoop vluchtje

Dat hoeft niet perse een compliment te zijn: bij de luchtvaartmaatschappij gaat geregeld iets mis, waardoor klanten woedend zijn en wellicht ook tientallen bezoekjes brengen aan de website om erachter te komen hoe ze hun geld terug kunnen krijgen, maar hey: het zorgt er mooi wel voor dat jij nu een goedkoop vluchtje kunt boeken.

Porto is ook één van de steden waar je terecht kunt deze zomer. / Colourbox

Zo kun je voor zo’n 13 euro al een enkeltje naar Sofia (Bulgarije) of Warschau (Polen) boeken, zit je voor 17 euro in Pisa (Italië) of Malaga (Spanje) en voor zo’n 25 euro zit je op Corfu (Griekenland), Lanzarote (Spanje) of in Porto (Portugal). Koopjes toch? En voor een zomervakantie écht niet duur. Al gaat het hier natuurlijk wel om een enkele vlucht.

En nog even over die akkefietjes rondom de luchtvaartmaatschappij: de chef van Ryanair, Kenny Jacobs, zegt over de miljard bezoeken dat zij ,,hun digitale aanbod en de klantervaring blijven verbeteren en verbeteren via Ryanair Labs." Dus niet gevreesd, ga gewoon lekker op vakantie!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.