Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Reizen 4 mrt 2018 / 09:39 uur

Dit bierhotel is alles wat we willen

Je hebt geen wekker nodig, want je wordt wakker van de geur van vers gebrouwen bier. In de kamer staat een tap en op armlengte van de douche vind je een koelkast, alles om altijd een biertje te kunnen pakken.

Het klinkt als de hemel op aarde voor elke bierliefhebber, maar binnenkort is het gewoon werkelijkheid. Het Schotse biermerk BrewDog heeft een stuk land opgekocht naast hun brouwerij en bouwt daar nu een hotel. Ze merkten in de brouwerij namelijk dat steeds meer mensen een bezoekje wilden brengen om het brouwproces van dichtbij te bekijken en de medewerkers te ontmoeten.

Onhandige locatie

Alleen ligt deze brouwerij naar eigen zeggen in the middle of nowhere. Het plaatsje Ellon ligt in het noordoosten van Schotland en een kijkje nemen in de brouwerij is dan ook een hele onderneming. Daarom leek het BrewDog goed een hotel op te richten. Voor iedereen die gek is op bier.

Foto: brewdog.com

In het hotel vind je 26 kamers. Allemaal voorzien van een eigen tap en extra koelkast bij de douche. Heb je nu al zin om naar Schotland te vliegen? Wacht nog heel even, in 2019 gaan de deuren van dit bijzondere hotel pas open. Tot die tijd kan je de video die BrewDog maakte over hun nieuwe aanwinst bekijken en al je vrienden uitnodigen voor een weekendje weg.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Dit bierhotel is alles wat we willen
Sluiten