Maud
Maud Nachtboek van Maud 2 nov 2020 / 19:28 uur

#171 ‘Ik krijg direct zweethanden, ik kan dit niet volhouden…’

Maud heeft kortgeleden op een huisfeestje seks gehad met Joris, tijdens haar break met Tommy. Maar als Tommy bij haar langskomt, zwicht ze ook voor hem. Ze hebben zelfs twee keer seks! Maud is compleet in de war. Ze besluit Jessie te vertellen wat er aan de hand is en komt dan achter een groot geheim. Tommy stond een paar weken geleden in paniek bij Jessie op de stoep en heeft haar om hulp gevraagd, omdat hij Maud terug wilde. Jessie heeft hem geholpen met afkicken en een transformatie. Ze hoopt dan ook dat het goed komt tussen die twee. Ondertussen blijft Maud met Joris in haar hoofd zitten…

Mijn buik zit vol met vlinders die alle kanten opvliegen. Aan de ene kant merk ik dat ik steeds meer terug wil naar Tommy, aan de andere kant heb ik razend veel zin in een spannend avontuur met Joris. Afgelopen week heb ik bijna geen oog dicht gedaan. Ik heb heel veel gedroomd over Joris en Tommy. Tommy kwam vooral voor in gekke seksdromen en bij Joris eindigde het meestal in een nachtmerrie. Ik heb zelfs gedroomd dat we zouden gaan trouwen, maar dat hij bij het altaar keihard begon te lachen en toen wegrende en de ringen mee nam.

Nog nooit zo getwijfeld

Dromen zijn bedrog, dat weet ik. Maar toch zeggen ze iets over mijn gemoedstoestand. Ik heb denk ik nog nooit zo lang getwijfeld over iets. Volgens Rochelle moet ik kappen met Tommy en gewoon doen waar ik zelf zin in in. „Het is toch jouw leven! Laat je niet teveel beïnvloeden door Jessie. Tommy is te laat.”

Volgens Jessie heeft Tommy echt veel moeite gedaan en is hij stapelgek op mij. De afgelopen week hebben we elkaar niet gezien, maar wel heel veel gesproken. Ik moet zeggen dat ik aan alles merk dat hij gestopt is met blowen en we hebben ook heel veel goede gesprekken gehad. Het lijkt wel alsof onze relatie een nieuwe soort diepgang heeft gekregen. Ergens voelt het heel vertrouwd en veilig, maar aan de andere kant kan ik gewoon niet mijn relatie met Tommy door laten gaan. Ik zal voor altijd moeten liegen over mijn avontuur met Joris en ik vind het ook een gek idee dat ik weet van zijn transformatie, maar niks kan zeggen. Ik weet dat hij Jessie om hulp heeft gevraagd, maar ik kan er niks over zeggen. Ik word na een week al gek, laat staan als ik dat nog de rest van mijn leven moet volhouden. Verdomme, wat moet ik nou?! Ik kan dit niet langer volhouden.

Ik besluit Tommy te bellen om te vragen of hij tijd heeft om af te spreken. „Schat, je maakt een grapje? Ik zou je toch om 16.00 uur ophalen? Voor de verrassing waar ik het over had. Je hebt toch wel je make-up spullen en tandenborstel in gepakt…”

‘Ik heb hier zo geen zin in’

Dat is waar ook, Tommy had vorige week nog gevraagd of ik deze datum vrij wilde houden. Helemaal vergeten. Het kan bijna niet anders dan dat we ergens gaan slapen. Ik heb hier zo geen zin in. Niet veel later staat Tommy voor de deur en krijg ik een blinddoek om. Als ik ruim een uur later de blinddoek af doe, sta ik in een van de mooiste hotels van Rotterdam met een uitzicht over de stad. Ik heb Tommy ooit gezegd dat ik in dit hotel wilde slapen. Dat was echt nog in het begin van onze relatie, maar hij heeft het kennelijk onthouden. Op bed liggen geen rozenblaadjes maar gouden confetti. Ik heb Tommy ooit verteld dat ik rozenblaadjes zo cliché vind, maar liever een bed vol glitters zou hebben. Op het nachtkastje staat een fles champagne en ik zie een klein doosje staan. Het kan niet anders dan dat daar een sieraad in zit. Ik krijg er spontaan zweethanden van…

Tommy komt achter me staan en slaat zijn armen om mij heen. ,,Ik had het nooit zover mogen laten komen Maud. Ik hoop echt dat je me kan vergeven. Dat hoeft niet gelijk nu. Maar ik dacht je kan wel wat afleiding gebruiken. Zullen we er gewoon een heel leuk weekendje van gaan maken?”

Ik kan het niet. Ik durf me niet om te draaien. Ik durf Tommy niet recht in zijn ogen aan te kijken.. „Tom, ik moet je iets vertellen…”

Lees ook: #170 ‘Kan ik niet gewoon een relatie hebben met allebei?’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
#171 ‘Ik krijg direct zweethanden, ik kan dit niet volhouden…’
Sluiten