Lifestyle 12 feb 2020 / 08:43 uur

Valentijnsdagtips voor mannen die iets zoeken voor hun vriendin

Valentijnsdag ligt weer voor de deur en dat betekent, als je een man bent en een vriendin hebt, zij waarschijnlijk iets leuks van je verwacht…

Geen stress! Iedereen weet dat het juiste cadeau vinden nog een best pittige klus kan zijn. Je wil haar namelijk niet teleurstellen. Daarom hier een aantal tips om je liefde te verrassen met een goed valentijnscadeau.

1 Een etentje

Ze zeggen wel eens dat liefde door de maag gaat. Onze eerste tip is daarom om je valentijn te verrassen met een overheerlijk zelfgemaakt diner, want de liefde die jij in het etentje stopt zal niet onopgemerkt blijven. Onder het toeziend oog van kaarslicht de hele avond genieten van heerlijk eten, dat is waar een vrouw gelukkig van wordt. Nodig haar uit door middel van een zelfgeschreven brief en laat haar bij je thuiskomen, maak het extra romantisch met rozenblaadjes en zorg dat er een flesje bubbels klaar staat. Dit gaat zeker voor een onvergetelijke avond zorgen en zal gegarandeerd een succes zijn. Tenminste, als je een beetje kunt koken.

2 Sieraden

Een speciaal moment vraagt om een speciaal cadeau. Een echte aanrader voor Valentijnsdag is een horloge. De horloges van Michael Kors zijn bijvoorbeeld populair. Een horloge is veel meer dan een klokje om je pols. Een mooi horloge bewaar je voor de rest van je leven. Door af en toe van horlogebandje te wisselen, kun je hem ook voor de rest van je leven dragen. Een valentijnscadeau is niet alleen van materiële waarde, maar ook van emotionele waarde. Een andere aanrader is een ketting. Met een ketting zorg je ervoor dat je de perfecte Valentijnsdag hebt samen met je liefde. Onthoud: bijna iedere vrouw draagt wel eens sieraden. Met een Michael Kors Horloge als cadeau zorg jij er in ieder geval voor dat je het komende jaar niets meer fout kan doen.

3 Throwback

Zijn jullie onderhand al een tijdje samen en vind je het moeilijk om iets nieuws te verzinnen? Maak je dan niet druk, denk aan de dates die je al samen hebt meegemaakt en beleef ze opnieuw. Probeer één van jullie eerste dates te herleven. Zo kom je terug bij het moment waar ze echt verliefd op je is geworden. Het moment dat jullie verliefd werden op elkaar, dat wil je toch nooit vergeten?

(Dit artikel valt buiten de redactionele inhoud van Metro)

Reageer op artikel:
Valentijnsdagtips voor mannen die iets zoeken voor hun vriendin
Sluiten