Metro
Metro Lifestyle 7 dec 2018 / 15:00 uur

Tof: de Efteling krijgt een tijdelijke escaperoom

Fan van De Efteling én escape rooms? Dan kan je vast je geluk niet op. Binnenkort wordt het namelijk mogelijk om uit de ‘Baron 1898’ te ontsnappen.

Jammer: niet voor iedereen

Oké, om maar meteen open kaart te spelen: niet elke bezoeker kan gebruik maken van deze nieuwe ‘attractie’. Er zijn maar twee groepen van vijf fans die de escape room mogen betreden. Maar stél dat je één van de gelukkigen bent, mag je op 23 januari een weg naar buiten zien te vinden door allerlei raadsels en puzzels meester te maken. Aanmelden kan via de officiële social media-kanalen van de Efteling.

Escape Efteling

Het idee voor de escape room komt niet helemaal uit de lucht gevallen: afgelopen maand lanceerde De Efteling de Youtube-serie Escape Efteling, waarin een aantal bekende Youtubers een poging moesten doen om hun familieleden uit bekende parkattracties te bevrijden. Veel fans wilden óók wel zo’n avontuur aangaan, en dat snappen wij maar al te goed.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tof: de Efteling krijgt een tijdelijke escaperoom
Sluiten