Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 18 nov 2018 / 19:51 uur

Noodweer verwoest hotels Tenerife

Op het Spaanse eiland Tenerife is het noodweer op dit moment zo heftig dat enkele balkons van een hotel zijn weggeslagen door enorm hoge golven.

Geen dodelijke slachtoffers

Volgens de burgemeester Álvaro Dávila van Tacoronte zijn er geen dodelijke slachtoffers of gewonden gevallen door het noodweer, ook niet bij het hotel. Dat komt omdat de meeste appartementen van het getroffen gebouw in het plaatsje Mesa del Mar alleen in de zomer gebruikt worden.

De beelden van het moment dat de balkons verwoest worden zijn heftig. Volgens de berichtgeving zijn zo’n zestig appartementen op Tenerife beschadigd door het noodweer. Ongeveer veertig mensen moesten evacueren.

In het zuiden sloegen de golven in op een restaurant van een hotel, waar op dat moment gasten aan het dineren waren. Door de golven barstten de ramen en sloeg het water naar binnen. Iedereen in het restaurant kwam met de schrik vrij.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Noodweer verwoest hotels Tenerife
Sluiten