Metro
Metro Lifestyle 18 mei 2018 / 13:30 uur

De Japanse Coco (7) is nú al een modieuze influencer

Waar de meeste 7-jarigen nog met poppen en ander speelgoed spelen pakt de Japanse Coco Hamamatsu het heel anders aan: ze is nú al een succesvolle influencer, met 553.000 volgers op Instagram. Op haar pagina neemt ze ons mee in haar wereld vol bontgekleurde outfits, hoedjes en toffe zonnebrillen.

Harajuku

Het meisje kwam al op jonge leeftijd in aanraking met mode doordat haar ouders een vintage kledingwinkel in Harajuku runnen, een trendy buurt in Tokio. Coco’s oorsprong ligt niet in de stad: ze is geboren in Fukushima, waar haar ouders helaas weg moesten gaan na de verwoestende aardbeving. In Tokio begonnen ze vervolgens ‘helemaal opnieuw’ met hun winkel Funtique. Al op driejarige leeftijd begon Coco haar eigen kleding uit te zoeken en dat beschouwt ze dan ook als het allerleukste aspect van mode, vertelt ze in een minidocumentaire van VICE.

Poseren als een pro

Ongeveer drie jaar geleden begonnen af en toe foto’s op Instagram te verschijnen, maar pas het afgelopen jaar is haar ster écht rijzende. Wij begrijpen dat wel: ze combineert kleding van merken zoals Gucci en Supreme op een geheel eigen manier met elkaar. Ook het poseren gaat haar al fantastisch af – of ze nou mysterieus door een zonnebril kijkt of voor een bloesemboom staat. Van Coco gaan we vast nog héél veel horen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De Japanse Coco (7) is nú al een modieuze influencer
Sluiten