Metro
Metro Geld & carrière 18 mei 2018 / 13:45 uur

Barista is baan beu en smijt met eigen vijg

Een Canadese medewerkster van koffieketen Tim Horton liet op vrij opmerkelijke wijze merken dat ze helemaal klaar was met haar baan. Na een verhitte discussie over toiletgebruik, besloot zij toch te gaan.

Ze deed haar grote boodschap echter niet op het toilet maar op de werkvloer. En de drol? Die gooide ze op haar kersverse ex-collega’s. De bizarre beelden (nsfw) van dit voorval gingen deze week het hele internet rond.

https://www.youtube.com/watch?v=TNQjc7pmuxo

Rage [Q/S]hit

Nadat de boze barista haar behoefte had gedaan, veegde ze haar derrière af met een servet van de koffieketen. Daarna verliet ze het pand. De Canadese politie hield haar korte tijd later aan op een parkeerplaats. „We hebben haar kort in hechtenis genomen en ze zal voor de rechter moeten verschijnen", vertelt een woordvoerder van de politie. „Er moet nog gekeken worden of en op welke gronden we haar moeten gaan vervolgen."

Bianca Pettinaro, een woordvoerster van de koffieketen, laat in een reactie weten dat de medewerkster al vaker in de fout was gegaan en daarom geen toestemming kreeg voor een toiletbezoek. Het stinkende incident heeft ook gevolgen gehad voor de baan van de furieuze vijgensmijter; die is ze – begrijpelijke wijs – kwijt.

De medewerker die het meurende projectiel heeft geïncasseerd is niet gewond geraakt, maar vermoedelijk heeft hij wel uitgebreid gedoucht na het voorval.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Barista is baan beu en smijt met eigen vijg
Sluiten