Elselotte Smink
Elselotte Smink Lifestyle 3 feb 2018 / 18:44 uur

Meisje tweet over beha-blunder in winkel, gaat viral

Winkelen in enorme ketens als Primark kan nog weleens lastig zijn. Afgezien van de hoeveelheid aan kledingstukken, schoenen en andere prullaria waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet, ben je in de winkel soms met honderden anderen.

En dat kan zorgen voor, ehm, vergissingen. Zo merkte ook de Schotse Natalie Brayshaw. Ze was in een pashokje spullen aan het passen, toen ze een mooie beha zag hangen. Hij paste goed en zat lekker, maar de Schotse zag geen prijskaartje aan de hanger.

Navraag bij het personeel leerde Brayshaw dat ze hoogstwaarschijnlijk een bustier aan het passen was van een klant: de beha zat niet in het assortiment. De kans was groot dat een stelende klant het ondergoeddeel had verruild voor een exemplaar van de winkel, en haar eigen beha had achtergelaten.

Viral tweet
Overrompeld door de ‘vieze’ wisseltruc stuurde Natalie een tweet de deur uit over het voorval, die binnen no time duizenden keren werd geliked en geretweet.

https://twitter.com/n_brayshaw/status/958769031829389312

De vele reacties maken duidelijk dat dit veel vaker gebeurt: blijkbaar is het een handige truc van niet zo oprechte shopfanaten. En alhoewel je bij het passen van kledingstukken uit winkels natuurlijk altijd te maken hebt met eerdere ‘pas-sessies’, is het dragen van een beha van iemand anders misschien nog wel een tikkeltje minder fris.

Heb jij weleens zoiets meegemaakt in een winkel?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Meisje tweet over beha-blunder in winkel, gaat viral
Sluiten