Metro
Metro Lifestyle 5 okt 2017 / 05:54 uur

Ontdek de Zotte kant van Brugge!

Sinds vorig jaar stroomt er bier onder Brugge dankzij de bierpijplijn van Brouwerij De Halve Maan, een wereldprimeur. Proef Brugge & Brugse Zot, waar innovatie en erfgoed hand in hand gaan.

To do’s

Brugge, da’s om iedere hoek een nieuwe belevenis! Bezoek Michelangelo’s wereldbefaamde Madonna met Kind, ervaar de schoonheid van het Begijnhof, maak een boottochtje op de reien of beklim het Belfort voor een adembenemend uitzicht over de historische stadskern.

Naar hartenlust shoppen, binnenkijken in een middeleeuws woonerfje of een Brugse Zot drinken op een van de vele terrassen aan het water.

Heerlijk tafelen in een goed restaurant, of frietjes eten bij de molens.

Bezoek de brouwerij van de bierpijplijn

Brouwerij De Halve Maan bevindt zich in het hart van Brugge en is de thuishaven van Brugse Zot en Straffe Hendrik. De brouwerij is een onvergetelijke start voor jouw bezoek aan Brugge. Je zet er een stap in het heden én het verleden terwijl je alles leert over Belgisch bier.

De Halve Maan haalde wereldwijd het nieuws met de ingebruikname van de bierpijplijn, die van de brouwerij op het Walplein onder de Brugse kasseien door loopt tot aan de bottelarij enkele kilometers verderop.

Bestel een Brugse Zot & win een citytrip!

Bij aankoop van een Brugse Zot ontvang je een persoonlijke actiecode. Vul deze code in op www.brugsezot.nl en misschien drink jij straks een Brugse Zot op een Brugs terras.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ontdek de Zotte kant van Brugge!
Sluiten