Sanne van Rij
Sanne van Rij Lifestyle 5 okt 2017 / 14:15 uur

Deze Beatles Happy Socks zijn écht all you need

Sokken die sówieso rocken, die wil je hebben, moet Happy Socks gedacht hebben. In samenwerking met de legendarische Britse rockband presenteren ze een ode aan ‘Yellow Submarine’, zodat je elke schoen in stijl trotseert.

Sock and roll

De iconische film ‘Yellow Submarine’ mag gevierd worden, vindt Happy Socks. De film uit 1968 was geïnspireerd op de muziek van The Beatles en werd een cultklassieker die geliefd is door miljoenen mensen over de hele wereld. De psychedelische kleuren, felle ontwerpen en grappige karakters gaven het sokkenmerk inspiratie om aan de slag te gaan met een limited edition-collectie.

https://twitter.com/highsnobiety/status/914935666181644288

Limited edition

Wat je precies kan scoren? Zes paar gekamd katoenen sokken en twee gift boxes. Of je ze nou flink boven je schoeisel trekt of juist voor een herfstachtig avondje op de bank in de strijd gooit: met deze gekleurde exemplaren geef je iedereen het nakijken, denken wij zo.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze Beatles Happy Socks zijn écht all you need
Sluiten