Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 5 okt 2017

Nieuwe kans voor Soundos na herverdeling kampen?

Of er nog iets op tv is deze donderdagavond? Zeker wel! Metro selecteert iedere dag de drie leukste, beste of mooiste programma’s van de avond om lekker voor op de bank te ploffen. Of om later terug te kijken natuurlijk.

Herverdeling kamp Noord- en Zuid

Soundos kan haar geluk niet op in een nieuwe aflevering van Expeditie Robinson vanavond. Nadat ze vorige week door het winnen van de test niet naar huis kon worden gestuurd, blijkt vanavond dat haar Robinson-avontuur nog weleens een stuk langer kan gaan duren; kamp Noord en Zuid gaan herverdelen! Voorlopig dus geen samensmelting, maar een proef waarin de leden van beide kampen opnieuw een plekje moeten zien te veroveren. Dat wordt smullen!

Waar en wanneer: vanavond om 20.30 op RTL 5

‘Maar u moet wel zelf betalen’

In Geer & Goor: Stevig Gebouwd mogen Gerard Joling en Gordon een oudere, eenzame dame een geheel verzorgde reis met de Zonnebloem aanbieden. De dame weet niet hoe ze het heeft en begint onbedaarlijk te snikken van geluk. Maar Geer en Goor zouden zichzelf niet zijn als ze niet ook bij een emotionele verrassing van een oudere dame in hun programma de draak steken met de situatie…

Waar en wanneer: vanavond om 20.30 uur op RTL 4

Is het nou Mari of toch Maik de Boer?

Sommige dingen kan je niet plannen. Zoals dat sterrenkapper Mari van de Ven precies op het het moment dat de Foute Vrienden bij de groenteboer werken, de winkel binnen komt lopen. Daar moeten ze natuurlijk gebruik van maken en dus is vriend Pim de pineut; hij moet een sefie maken met Mari. Maar is het nou Mari of toch Maik de Boer?

Waar en Wanneer: Foute Vrienden, vanavond om 22.00 uur op RTL 5

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Nieuwe kans voor Soundos na herverdeling kampen?
Sluiten