Ingelise de Vries
Ingelise de Vries Lifestyle 17 jun 2017

Modeblogger: Joella Wassink inspireert graag

Bij Metro zijn we gék op modebloggers. We zetten ze dan ook graag in het zonnetje! Elke zaterdag laten we een blogger aan het woord. Vandaag is het de eer aan Joella Wassink.

De 21-jarige noemde haar blog vorig jaar naar zichzelf: Joella Wassink. Een bezige bij: naast twee studies heeft ze een fulltime baan als assistent accountant en blogt ze dus ook nog eens. Dat begon met een website, tegenwoordig is ze vooral actief op Instagram.

Beeld: Joella Wassink

Dat Instagram nu de boventoon voert, is niet zo gek. „Vanaf jongs af aan ben ik altijd enthousiast geweest over fotografie. Toen ik in september 2015 naar Amsterdam verhuisde ging er een hele nieuwe wereld voor me open. Zoveel nieuwe indrukken, mooie plekken en ook de blogger scène was nieuw voor me. Dit alles inspireerde me gigantisch en daardoor heb ik besloten dat ik ook alles wat mij inspireert wil delen.”

Hoe omschrijf je jouw kledingstijl?

Mijn kledingstijl is eigenlijk vaak vrij basic. Af en toe zul je me zien met felle kleuren, maar bijna altijd is mijn look eenvoudig. Hetgeen wat ik wel belangrijk vind is dat je een eenvoudige look door kleine aanpassingen toch uniek maakt.

Beeld: Joella Wassink

Wat zit er standaard in jouw tas?

Pfoeh dit is een lastige, ik ben eigenlijk het type meisje dat nooit en te nimmer een tas bij zich heeft. Maar hetgeen wat ik wel altijd bij me heb is dan toch echt mijn telefoon.

Wie is jouw modieuze inspiratie?

Olivia Palermo

Beeld: Joella Wassink

Welke modebloggers volg jij trouw?

Eigenlijk verschilt dit nogal, ik heb altijd fases waarin ik bepaalde mensen volg. Na een tijdje hou ik weer een grote schoonmaak en dan kan het nogal wisselen. Een grote inspiratie voor mij is Janni Deler. Haar foto’s en video’s zijn echt prachtig! Een naast dat komt ze ook echt super leuk en down-to-earth over, dit vind ik iets wat haar siert.

Wat is jouw ultieme #modeleven-moment?

Vaak zie ik ergens online een item of heb ik het in mijn hoofd, maar dan is het nog nergens te vinden in de winkels. Met veel moeite haal ik dat item dan ergens online uit Amerika vandaan. Het is nu meerdere keren voorgekomen dat ik een jaar later dat artikel dan in overvloed in de winkels zag liggen. Dan baal je wel even.

Beeld: Joella Wassink

En tot slot: wat is jouw allerbeste modeadvies?

Blijf dichtbij jezelf. Ga geen kleding dragen omdat "iedereen" het draagt. Kleding waarin jij je prettig voelt voegt wat toe en geeft je zelfvertrouwen, het haalt de beste versie van jezelf naar boven!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Modeblogger: Joella Wassink inspireert graag
Sluiten