Elselotte Smink
Elselotte Smink Lifestyle 5 mei 2017

Beautyhack: zó breng je nepwimpers aan

Voor wie één laagje mascara niet voldoende vindt en liever geen wimperextensions neemt, zijn nepwimpers de beste optie. Maar hoe breng je de wimpers -zonder geklungel en loslaten- aan?

Beauty-experts onthullen dat je voor een Bambi-oogopslag de neppers niet boven, maar ónder je eigen wimperrand moet plakken.

Bijzondere truc

De make-upgoeroes van Cosmopolitan hoorden over de handige truc, backstage bij een modeshow. Door de wimpers onder de eigen wimpers te plaatsen, zou er een veel natuurlijker resultaat ontstaan.

Ook blijven de wimpers beter zitten omdat ze meer houvast hebben van de natuurlijke wimperrand. En dat maakt het dragen van een stel zwarte wimpers een stuk comfortabeler.

Doe het zelf

YouTube-ster Leigh Dickinson is ook al fan van de omgekeerde wimpertruc. Een jaar geleden postte de make-upartiest een video waarin ze haarfijn uitlegt hoe het in zijn werking gaat.

Om te beginnen krult Leigh haar eigen wimpers en brengt ze één laagje mascara aan. Vervolgens doet ze een beetje lijm op de nepwimpers en buigt deze. Met een pincet brengt ze het setje nét onder haar wimperrand en drukt deze lichtjes aan. Het resultaat: een natuurlijk setje wauw-wimpers.

Bekijk hieronder nog eens rustig hoe Dickinson de wimpers aanbrengt:

https://www.youtube.com/watch?v=cv96TuMryEc

Ga jij de truc uitproberen? Of heb je andere geniale tips voor het aanbrengen van nepwimpers? Laat het ons weten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Beautyhack: zó breng je nepwimpers aan
Sluiten