Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 4 okt 2016
Leestijd: 1 minuut

Video: tienermeisje wordt voor straf kaalgeschoren

Wat doe je als je dochter flink over de streef is gegaan, en het wel heel bont heeft gemaakt? Een moeder besloot het hoofd van haar dochter kaal te scheren om haar een lesje te leren.

Op de strafbank

In de video is te zien hoe een meisje op de grond zit en pluk voor pluk dikke bruine lokken op de grond vallen. Een vrouw in het wit en blauw gehuld (vermoedelijk haar moeder) heeft een scheerapparaat in haar hand en gaat alle kanten van het haar af. Het gejammer van het meisje op de grond wordt steeds luider. Ze houdt haar handen voor haar gezicht terwijl haar moeder haar lok voor lok ontdoet van haar weelderige haardos.
Een bijschrift van de video luidt „Dit meisje heeft een ander meisje op school gepest omdat ze kaal is door kanker. Haar moeder besloot om haar hoofd kaal te scheren.” En helaas voor de tiener – zo geschiedde. Op social media vragen mensen zich af of dit wel de juiste straf was voor de tiener. Echter lijkt het filmpje eerder dit jaar ook al op het internet gestaan te hebben met een ander bijschrift. Toen werd de tiener gestraft omdat ze naaktfoto’s van zichzelf op het internet gezet zou hebben, schrijft Daily Mail. Pesten of naaktfoto’s, waarvoor het meisje daadwerkelijk gestraft wordt in de video is onduidelijk. Maar dat het meisje haar lesje geleerd heeft is overduidelijk.

Bekijk de video hieronder.

https://www.facebook.com/uptrendofficial/videos/752810074861503/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.