Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 10 mrt 2016 / 14:30 uur

Tips: zo blijft je lippenstift nóg langer zitten

Perfect gestifte lippen is een vak, een kunst. Maar als je de fijne kneepjes kent, dan is het slechts een kwestie van bijhouden. Met deze tips and tricks blijft je lippenstift zo láng mogelijk zitten.

Volg de stappen:

1. Srub

Velletjes op je lippen? Pak een tandenborstel (maak hem een beetje nat) en borstel zacht (!) de dode huidcellen van je lippen af. Zo heb je de perfecte basis voor het aanbrengen van je lipstick.

2. Moisturize

Nu is het tijd voor stap twee. Breng een hydraterende lippenbalsem aan. Neem alle hoekjes en randjes van je lippen mee. Bij voorkeur kies je een lippenbalsem met SPF om je lippen optimaal te beschermen en te verzorgen.

3. Deppen

Nu wordt het tijd voor de volgende fase: het primen van je lippen. Pak een make-upsponsje of kwastje en breng wat foundation of concealer aan rond de randen van je lippen. Dit helpt niet alleen om de kleur van je lippenstift nog opvallender te maken, maar het blijft er ook nóg langer door zitten.

4. Omlijnen

Pak je lipliner of lippotlood erbij! Trek langs je lippen een stevige, dikke lijn. Deze lijn zorgt ervoor dat je lippenstift langer op zijn plek blijft zitten en niet buiten de randen van je lippen gaat zitten.

5. Inkleuren

Om je lippenstift grip te geven kleur je vervolgens je complete lippen in met dezelfde lippotlood als bij stap 4. Mocht je lippenstift vervagen, dan heb je altijd de fijne basislaag van de lidpotlood nog.

6. Lippenstiften

Je mag gaan stiften! Het lijkt een flinke taak, die zes stappen. Maar eenmaal gewend is het in no time gepiept. Mocht je moeite hebben om de lippenstift aan te brengen binnen de lijntjes (snappen we), pak er dan een klein lipstickkwastje bij. Succes gegarandeerd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tips: zo blijft je lippenstift nóg langer zitten
Sluiten