Mijn paradijsje

Eric Olivier 23 jul 2022

Hier om de hoek bevindt zich het paradijs. Het is een van de stadsboerderijen die Utrecht rijk is en wat mij betreft de leukste.

Jong en oud kunnen er zich vermaken in het vele groen, op de speelplaatsen en waterpartijen en bij de dieren. Bij de gezellige koffiehoek met terras kun je ter plaatse gebakken lekkernijen kopen, wat het feest compleet maakt. Binnen hangen een aantal van mijn aquarels aan de muur, wat ik een hele eer vind.

Ik noem het altijd mijn tuintje, of mijn paradijsje. Aangezien ik op 3-hoog slechts over een kaal en vaak winderig balkon beschik is deze boerderij een uitkomst voor mij. Ik kom er helemaal tot rust. Meestal. Want soms wordt de rust danig verstoord door geschreeuw, gegil of gehuil van ravottende kinderen, die ik dan maar al te graag de ruimte geef.

Mijn tuintje, waar ik niks voor hoef te doen. Op vakantie gaan? Hoezo?

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Mijn paradijsje
Sluiten