Vlucht

Robert Beernink 18 jan 2022

Twente Airport kent eenrichtingsverkeer voor vliegtuigen. Toestellen mogen er uitsluitend landen, worden vervolgens door een demontagebedrijf, eufemisme voor sloperij, uit elkaar gehaald en in onderdelen verkocht.

Het is allemaal zeer professioneel; er is geen toonbank waar je voor een habbekrats onderdelen voor een straalmotor op de kop kunt tikken.

Na het vertrek van de militairen en staken van de burgerluchtvaart is er zoveel ruimte over, dat het COA Hangar 18 heeft gehuurd om vluchtelingen in op te vangen. Goed initiatief, wel met risico. De combinatie vluchten, vliegen, opvangen en eenrichtingsverkeer kan onder de ontheemden immers ongewild overtrokken verwachtingen wekken.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Vlucht
Sluiten