Corona en 5G: wat is waar?

Ayna Siem 28 mrt 2020

Is het toeval dat de landen waar 5G is uitgerold ook de hoogste gevallen van Corona hebben? Wuhan was de eerste stad met de hoogste 5G-frequenties en 100% dekking. Chinezen vallen "zomaar" dood neer op straat.

Ook verschijnen er berichten die dit betitelen als "nep nieuws".

Er verschijnen allerlei berichten, zowel van het RIVM als alternatieve kanalen.Wij worden aan alle kanten gestuurd om bepaalde dingen te geloven. Het dodental wordt nauwgezet gerapporteerd. En het overgrote deel van de massa volgt als een kudde schapen.

Laten we die paniekzaaierij rond Corona eens relativeren.

Op dit moment: 24.000 doden door Corona. Dat is nog geen 4% van de 650.000 sterfgevallen als gevolg van de jaarlijkse seizoensgriep. Waarom niet ieder jaar een lockdown en strenge preventieve maatregelen, als de jaarlijkse griep veel meer slachtoffers maakt? Vanwaar deze paniek bij Corona? Corona is geen nieuw virus. Er werden al in 2013 experimenten gedaan met Corona.

Dus wat is het doel achter deze bangmakerij? Ik zie duidelijk dat al die commotie en berichten over Corona een afleidingsmanoeuvre zijn: het haalt de aandacht weg van de geplande uitrol van 5G. Er mogen geen protestdemonstraties meer zijn, dus dat komt goed uit, iedereen moet in het gareel lopen. Milieudefensie zou -op aandringen van haar leden- een kort geding tegen de staat beginnen, overigens tegen de wens van haar eigen bestuur. Nu grijpt het bestuur van Milieudefensie de situatie rond Corona aan om dit kort geding te kunnen afzeggen. Een bang volk laat zich vrijwillig vaccineren, dat komt ook goed uit. Worden mensen ziek van straling? Welnee, het komt door Corona! Corona is simpelweg een heel slimme afleidingsmanoeuvre.

Conclusie

Laat je niet manipuleren door de berichtgeving, ook niet via de officiële kanalen van de overheid/RIVM, de NOS of wie dan ook. "Er gaan doden vallen," zei Rutte. Ja, dat geldt ieder jaar voor elke griep. Manipulatie is overal. Als het volk zich niet willoos laat sturen, kan niemand macht over het volk uitoefenen. Machtsuitoefening kan alleen gebeuren als het merendeel zich laat leiden door de machthebbers.

Wat vooral van je gevraagd wordt is om zelf kritisch te blijven nadenken, je gezonde verstand te gebruiken en niet mee te gaan in de collectieve angst. Als je niet bang bent voor de jaarlijkse griep, hoef je dat ook echt niet te zijn voor Corona. Voor gezonde mensen zijn de symptomen gewoon mild.