Ongerijmdheden: wat is de link?

Cees 4 dec 2019 / 13:14 uur

1. Aardgas is schone energie. We stoppen ermee. Ongerijmd, want Duitsland gebruikt overheersend massaal Russisch gas en de aanleg in de woning wordt gesubsidieerd. Gevaarlijk, gas van Poetin? Volgens Halbe Zijlstra wel; intussen weten we beter. Mark Rutte verzweeg in Madrid het Nederlandse warmtepompsyndroom. Zou er linken liggen van politici met bedrijven die massaal warmtepompen willen gaan produceren?

2. De rekenrente. Dijsselbloem, Knot en Koolmees bekokstoofden 1,2%. België is dat 2,7, Duitsland 3,3. Frankrijk heeft geen pensioenfondsen; de Fransman stopt evenwel bij 62 jaar of bij 40 dienstjaren. De Tweede Kamer, althans een meerderheid daarvan, kan dit zonder meer naar 4% verhogen. Er is grote politieke onwil: de coalitie stemde dit namelijk weg. Wat wil de coalitie met deze pot van 1,4 BILJOEN euro? De link is dat Jetta Klijnsma noemde deze pot van uitgesteld loon ‘allemaal gemeenschapsgeld’.

3. De zorg kost veel geld. De senioren zijn de schuldigen. Het handigste is uiteraard dat de senioren snel verdwijnen. Dat gebeurt nu al vrijwillig naar landen die niets zien in het linkse VN en EU-beleid die de rijkdom van de immigratie aanprijzen en inclusiviteit en diversiteit opdringen. Bizar is dat een groene partij oppert om zeventigplussers geen nieuwe hartklep of nieuwe heup te geven. De zelfhaat methode werkt ook: contracten in bejaarden- en zorgcentra worden bijv. in Duitsland en Zweden niet meer verlengd om plaats te maken voor …. migranten.

4. Migratie is dan ook een verdienmodel. Multinationals zien migranten als consumenten. Het is een feit van algemene bekendheid dat verreweg de meesten langdurig in de bijstand terecht komen. Die uitkeringen komen uit belasting op ons loon en aankopen. Bij 67 jaar wordt de aow gekort 2% per buitenlands jaar. De SVB geeft de echter volle aow en haalt het tekort via bij de gemeente op, dus ook uit ons belastinggeld. De Nederlander wordt echter ALTIJD gekort voor elk buitenlands jaar! De multinationals betalen natuurlijk zelf geen winstbelasting, anders werkt het verdienmodel niet. De link is dat multinationals kweekvijvers voor politici zijn; een andere verklaring is er niet.

5. Het Europese project moet resulteren in de afschaffing van de nationale soevereiniteit, en overheden werd opdracht gegeven (!) daarover te liegen tegen de eigen bevolking, zo berichtte de Britse krant The Express, die de hand legde op een 32 jaar (!) geheim gehouden Brits document. Wie voorzag dit 32 jaar geleden?

Reageer op artikel:
Ongerijmdheden: wat is de link?
Sluiten