Ondersteboven

Theo Pepers 17 nov 2019 / 12:29 uur

Onlangs waren we 21 jaar getrouwd. Geen bijzonder aantal. Alhoewel. Elk jaar erbij is toch weer bijzonder. Meestal volgt er een etentje; met de kinderen erbij. Die zijn toch een gevolg van onze relatie. Afgezien van de jaarlijkse vakantie gaan we er soms ook nog even tussenuit. Met zijn vieren. Alleen met ons eigen gezinnetje. Eén of twee nachtjes. Een paar jaar geleden ging ik met mijn gezin naar Preston Palace. We gaan dan met ons eigen liefdevolle gezinnetje even genieten met elkaar en van het lekkere eten, drinken, zwemmen en het overige vertier wat daar te beleven valt. Het belangrijkste is dan dat we samen wat doen. Binnen niet al te lange tijd vliegen de meiden de deur uit en dan wordt het toch wat moeilijker om samen wat te gaan doen.

Ik was al eens eerder in Preston Palace geweest maar dat was al lang geleden. Ter plekke herinnerde ik me wel sommige plekjes maar er was toch het een en ander veranderd. Destijds, toen we nog geen kinderen hadden, gingen we er heen met onze vriendengroep. In een ongedwongen sfeer genoten we toen van voornamelijk drank en eten terwijl er nu veel meer te beleven valt.

Ik had destijds nog maar net verkering en ik had uiteraard vooral oog voor mijn vriendin. Hoteldebotel was ik op mijn nieuwe liefde. Op een gegeven moment keek ik haar van een afstandje aan. Ik lachte naar haar en ze lachte naar me terug. Blij constateerde ik dat ze ook ondersteboven was van mij. Maar kwam dat door mij of door haar salto’s op de trampoline?

Reageer op artikel:
Ondersteboven
Sluiten