Emotionele manipulatie

C. Tobias 9 okt 2019

Greenpeace oprichter Patrick Moore, gaf aan weg te zijn gegaan omdat, Greenpeace niet meer voor het behouden van de mensheid stond en daarbij ook dat Greenpeace maling heeft aan wetenschap. Greenpeace kennen wij alleen natuurlijk, voornamelijk, voor het in actie komen tegen zeehonden en walvis jagen. Nu zullen wij dan even met zijn allen Greenpeace bedanken, dat er een over populatie aan zeehonden is die heel wat vis uit de oceanen leegvreten, dat dan samen met heel wat zeeleeuwen.

Keer op keer bewijst tijd, dat wanneer de mens zich gaat bemoeien met zaken waar het geen verstand van heeft, het er meestal slechter van wordt. Als voorbeeld de zeehonden, maar ook de richtlijnen van het dieet in bijvoorbeeld Amerika, richtlijnen die hebben geleid naar een epidemie van obesitas en diabetes. Kleinschalige onderzoeken, gebruikt om mensen te binden via emotionele manipulatie, onderzoeken die nergens onderbouwt waren, of diep genoeg, om enig substantie te vormen. Maar de industrie nam zulke onderzoeken aan, bouwde hun imperium op deze kortzichtigheid en vernielde zo generatie achter generatie hun gezondheid.

Nu is de over-populatie te wijten aan medische vooruitgang, vooruitgang in landbouw en het exporteren van deze vooruitgang naar Afrika. De U.N. geeft aan dat er een stijging van zo’n 4 miljard mensen zal zijn, tussen nu en 2100, welke dan voornamelijk in Afrika en het Midden-Oosten zullen zijn. Afrika en China zorgen nu, al volgens de U.N, voor 90% van plastic in onze zeeën en Oceanen.

De consequenties van onze bemoeienis, onze bemoeienis zonder in de toekomst te kijken zelfs bij zaken die heel deugdzaam ogen, zorgen voor nog meer problemen. Greta Thunberg is het toonbeeld van een gehersenspoeld kind, door haar hippie ouders opgevoed tot activist, waarbij andere leden in haar familie allen streven naar aandacht. Deze tiener is opgegroeid met angsten, angsten waar wij hier als burger in Europa weinig mee kunnen, waar zij zelf as autist geheel geen kant mee op kan en het enige wat te zien is, is dat ze er maar is neergezet omdat het even in is.

In Zuid-Afrika worden de blanken mensen uitgekotst, daarvoor in Zimbabwe, nu neemt China die mengelmoes over. In Europa mag hier niet over gesproken worden, want wij zijn de boemannen die Afrikanen kochten van Afrikanen en Arabieren. De boeman die de geheel slaven industrie beëindigen en overal vormen van civilisatie opbouwde, zoals de Perzen deden en ook de Oostelijke-Aziaten. Pak China en Afrika maar aan.