Mind my words

Harrie 23 sep 2019

Het is niet dat die twee mij totaal niet liggen maar op de één of ander manier en mind my words heb ik zo’n flauw vermoeden dat de twee heren , Diederik Samson en Frans Tmmermans , ons zwaar geld gaan kosten.
Terwijl de heer Klaas Knot President van de Nederlandse bank oproept om al te korten op de pensioenen vertelt onze Frans Timmermans in een interview wat zijn plannen op het gebied van klimaat zijn. En daar moest ik toch even over nadenken.

Zelf word ik niet zo gauw stil van wat iemand te vertellen heeft ,maar toch kan iemand zulke rare onzinnige dingen brabbelen dat je er stil van wordt en denkt " die heeft geen echte vrienden , daar wil niemand de hele avond op een feestje naast zitten ".

Dus als nieuwe baas die over het Europese klimaat gaat heeft Timmermans Diederik Samson aangesteld als zijn rechterhand.
Die als lid van Greenpeace een fanatiekeling was en als Tweede Kamer fractievoorzitter van de PvdA niet te pruimen en opgestapt is omdat hij zijn zinnen niet kon doorzetten .
Samson die Job Cohen helemaal dol heeft gedraaid met zijn adviezen waardoor Job het niet meer zag zitten en het bijltje er bij neer legde .
Maar Timmermans heeft schijnbaar zo’n iemand nodig om zijn plannen op klimaatgebied door te drukken en misschien een prima zet van hem ,maar daar komt hij nog van terug mind my words.
Het is allemaal niet zo erg zolang die twee maar zoveel als mogelijk in het buitenland verblijven en daar de boel eens aanpakken op milieu en klimaat beheersing .
Maar nee hoor. Timmermans gaf in het bewuste interview aan dat uitgerekend Nederland als rijk land wel eens kon dienen in zijn optiek als gidsland want in zijn waarneming waren we Nederlander trots op dat we als voorbeeld waren voor andere landen in de wereld.
Mijn klop brak en er volgde een stilte in me, mijn eerste gedachte na die brabbel van hem waren ,dat moet van Klaas knot komen de baas van de Nederlandse bank die bij de Europese centrale bank geen deuk in een pakje boter durfde te slaan en na de tijd de held probeerde uit te hangen door te zeggen dat hij er niet mee eens was dat de rentes werden verlaagd.
En juist de klimaat plannen om Nederland als proeftuin voor Heel Europa, sorry heel de wereld, met Samson als tweede roerganger en kapitein Timmermans zal Knot slecht als matroos dienen die alleen water – geld -mag aandragen voor de onzinnige voorstellen.
Maar goed Frans is nu ook gesteund door de VN die nog voorbeeld landen zoeken.
Mind my words