Jordyn Woods wordt verstoten door de Kardashians

Maya Glerum 9 mrt 2019

De familie Kardashian, wie kent ze niet. Er is altijd wel drama met de familie te beleven maar wat er nu is gebeurt tipt alles. Volgens bronnen zou Tristan (de vriend van Khloe Kardashian) zijn vreemdgegaan met Jordyn Woods.

Jordyn is de beste vriendin van Kylie en werd door de Kardashian-Jenners als familie beschouwt. In de documentaire Life of Kylie, die in 2017 uitkwam, is te zien dat Kylie en Jordyn alles samen doen. Ze zijn zelfs vriendschappelijk getrouwd. Jordyn woonde bij Kylie en heeft na dit schandaal het huis moeten verlaten. Een best normale reactie na dit verraad. Een vertrouwelijke bron meldt aan People magazine dat Woods haar koffers heeft gepakt en naar haar moeder is vertrokken.

Hoewel de affaire voor Khloe aankomt als verraad, leidt ook de rest van de familie er onder. De familie Kardashian-Jenner kon het eerst niet geloven toen ze hoorde dat Woods de vrouw was met wie Tristan Thompson was vreemd gegaan, werd verteld door de bron. “Toen ze het maandag voor het eerst te horen kregen geloofde niemand het”. Echter stond niemand ervan te kijken dat Tristan was vreemd gegaan, hij had dit immers al eerdere keren gedaan. Zelfs toen Khloe zwanger was van hun dochtertje True Thompson.

Dat de familie Tristan al niet hoog had zitten is best logisch, maar Jordyn. De Kardashian-Jenners behandelde Jordyn als familie. Ze hebben Jordyn gemaakt tot wie ze vandaag de dag is, ze hebben haar in de spotlights gezet. De affaire met Tristan was dus een duidelijk geval van stank voor dank.

Of Kylie de vriendschap definitief verbreekt, is nog even afwachten. Een bron meldt dat Kylie dagenlang in ontkenning is geweest over wat er gebeurd is. Ze is gebroken en weet niet hoe ze met de situatie verder moet. Wat laten we eerlijk zijn, een erg logische reactie is. Jordyn had niet alleen een grote rol in Kylie haar leven, maar ook in het leven van haar dochtertje Stormi Webster. Dat iemand met wie je zo close bent in staat is om zoiets te doen, komt natuurlijk als een schok. Jordyn heeft dus letterlijk een man boven een billion dollar best friend gekozen.