Reis van je dromen, hopen en ontdekking

Stefanie 5 nov 2018

Dag een van mijn nieuwe avontuur, nieuwe hoofdstuk , nieuwe ervaringen, nieuwe zelfontdekking. Misschien wel een start van een nieuw leven ergens anders.
Om 8 uur moest ik in de auto zitten dus had ik mijn alarm om half 7 gezet maar vanwege wat opstart problemen moest ik heel snel de laatste dingen inpakken en maar rennend uit de deur naar de auto waar mijn ouders op mij wachten. Ik loop snel naar easy jet om in the checken , ik had nog geen online ticket want mijn app vertelde me dat naar de balie moest. Ik kom aan bij de balie en een meneer vraagt waar gaat u naar toe? London Stansted waarop hij antwoordt we vliegen alleen naar Southend , paniek schoot door mijn hoofd. Ik dacht alleen maar ik zou toch niet een foute boeking hebben gedaan, ik geef mijn paspoort maar af denkend ik zal wel London hebben geboekt maar de verkeerde locatie en toen kwamen we samen tot de conclusie dat ik bij de verkeerde maatschappij sta. oh nee, ik moest jet 2 hebben en mijn vader die naast mij staat antwoord , ze moet nog helemaal naar Australia toe. Ik heb nog met mijn ouders een koffie gedronken waar ik naar mama keek die er met tranen in haar ogen zit en zegt, als ik jou leeftijd was had ik dit ook gedaan , je weet dat ik dit ook had gedaan. Dit word een jaar vol hoogte en laagte punten , maar het mooiste jaar van mijn leven en vooral wijste jaar van mijn leven. Ik loop naar buiten mama huilend en papa met tranen in zijn ogen , doei papa en mama ik zie jullie over een jaar vervolgens loop ik naar douane heen. Ik laat mijn paspoort zien aan een chagrijnige man die vraagt weet je wat voor een weer het is in London ? KOUD altijd KOUD. Nou op naar het koude London , mijn eerste vlucht , eerste vlucht van de vele vluchten in het komende jaar.
Doei Portugal , tot snel.