aangifte doen heeft het nog zin

Ben24 28 aug 2017

ja bij diefstal of inbraak verloren of gevonden voorwerpen was het altijd aangifte doen volgen de wet.
ik vraag me alleen af heeft het wel zin? als ik laats de berichten las en hoorde op de radio dat de helft van de aangifte zo in de prullenbak verdwijnt.
als Nederlander vind ik het gewoon schandalig waar is ons politie korps dan voor , alleen om feestje te vieren en uit het raam te hagen van de dienst auto?
als ik zo is analyseer de laatste jaren vraag ik me af wat doet ons politie korps nog voor de burger?
ja als er een ernstig ongeval is komen ze nog opdagen met vijftig man wat ook weer zwaar overdreven is maar goed dan zijn ze weer een uurtje actief bezig denken we dan maar.
helaas hebben ze dan wel weer twee dagen nodig om bij te komen. ja dat klinkt misschien wat overdreven maar ik zal nooit vergeten dat iemand aangiften kwam doen en de des betreffende agente zij ja sorry ik kan er voorlopig niks mee want ik wordt morgen 50 jaar en dat moet eerst gevierd worden, nou ja hoe gek kan je het krijgen in Nederland. eigenlijk kan je wel stellen dat aangifte doen van diefstal inbraak noem maar op toch een grote last is voor onze Nederlandse agenten eigenlijk te gek te bizar voor woorden.
het vreemde vind ik wel heb je een overtreding begaan in Nederland geen probleem je zal betalen zeker als het een boete betreft, weet iedere agent je te vinden al moeten ze je met kerst van je bed lichten je zal betalen hoe dan ook, maar goed ga je je eigen natuurlijk wel de vraag stellen waarom worden dan al die aangiftes dan niet verwerkt.
als ik het van mijn kan bekijkt een aangifte kost tijd en geld, zo simpel is het gewoon.
een verkeersovertreding kost tijd maar levert geld op dat is precies het tegen over gestelde van een aangifte doen.
de conclusie is dus ja hoe meer boetes er geschreven worden des te beter voor de staatskas.
ik heb is zitten denken hoe moeten we dan onze aangifte onder de aandacht krijgen voor er iets me wordt gedaan.
ik kwam tot deze conclusie doe het eerste kwartaal vijftigmaal aangifte van dezelfde inbraak diefstal enz het tweede kwartaal wordt daar waarschijnlijk de helft van weggegooid. nu blijven het derde kwartaal vijfentwintig over daar worden er ook weer van weggegooid. ja nu zitten we op het vierde kwartaal dan gaat er weer de helft weg blijven er nog zes over. kijk dan kan je na een jaar zeggen ik heb voldoende aangifte gedaan u moet dit nu wel behandelen, volgens mij kunnen en mogen ze daar niet meer onder uit kruipen,