IMMIGRATIE EU GEEN ISSUE BIJ VERKIEZINGSDEBAT RTL

Freec01 6 mrt 2017

Op het RTL debat van 5 maart 2017 kwam de MOSLIMIMMIGRATIE niet aan de orde, terwijl dit meer dan 2,5 miljoen mensen kwaad maakt. Vlak vóór de verkiezingen maken de linkse én christelijke partijen zich ‘zorgen over de boze kiezer’ (lees: over het stemmenverlies).
De Europese Unie is primair de oorzaak.

Dubieuze aannames: “De ISLAM HOORT BIJ EUROPA, deelt haar culturele wortels, heeft ‘veel’ bijgedragen aan de ‘beschaving’ (resolutie 2010, 1743-3). Moslims zijn ‘thuis in Europa’, waar ze voor ‘vele eeuwen’ aanwezig zijn geweest.” Aanbeveling 1162, (1991): “Over de bijdrage van de ‘islamitische beschaving’ aan de Europese cultuur.” Merkel: ‘De moslim hoort bij Duitsland’.

Velen aanbidden de EU omdat ‘we een handelsnatie zijn’, etc. DE GEHEIME MOSLIMMISSIE VAN DE EU WORDT ECHTER NIET MET U GEDEELD.

Artikel 9 van res. 1605, 2010 bepaalt o.m.: “Veroordelen en bestrijding van islam fobie (noot: de christendemocraten gingen AKKOORD met het kaderbesluit waarin ‘godslastering’ [=islamkritiek] met RACISME gelijk wordt gesteld. Volgens de EU moeten de lidstaten, dus ook wij, dit racisme, alsook ‘xenofobie’, STRAFBAAR STELLEN!);
(…) de deelname aan politieke partijen (DENK!), vakbonden en (…) organisaties; het wegnemen van alle onnodige juridische en (…) belemmeringen voor de bouw van (…) plaatsen van aanbidding (…) van de islam (dus onbeperkt bouwvergunningen voor moskeeën, e.d.); zorgdragen dat schoolboeken (onderwijsboeken worden alle herschreven) niet de islam afschilderen als een vijandige of bedreigende religie (publiek! onderwijs mag islam uitsluitend positief indoctrineren) [ouders moeten zelf het reële beeld geven]; (…) opleidingen alhier tot imam.”

De angst van de bevolking is daarom reëel.

Contacten tussen moslim en niet-moslim Europeanen (…) moeten in het Midden-Oosten en Azië worden vergemakkelijkt, vooral onder jongeren, studenten en docenten (res. 2010, 1743-3). Bussemaker (PvdA) opende pas in Rabat het Instituut Nimar. Aboutaleb (PvdA) is voorzitter van de Maatschappelijk Adviesraad van het Nimar. Het Nimar verzorgt onderwijs (…) en kennis maken met Marokko en de Arabische wereld.

Rutte, Asscher, Pechthold, Klaver, Buma en de regering voeren het EU liefdesbeleid over de islam loyaal en rücksichlos uit en verzwijgen de EU islam missie! De boze kiezer moet zich dus richten op de kwade genius (EU) én op de loyale uitvoerders (VVD, PvdA, D66, GL en CDA)!