maatschappenlijke bullshit

Het is de schuld van de maatschappij!

Het is zo moeilijk iemand niet te beledigen in 2016, we leven nu in een maatschappij waar in iedereen een stem heeft. Daar heb ik niks op tegen echt niet, iedereen is gelijk , welk ras, geslacht of seksualiteit mensen ook hebben. Maar alsjeblief zeg je kunt niet eens meer een simpele opmerking op het internet maken zonder een hele boze hord achter je aan te krijgen.

Vrouwen en kinderen eerst. Een norm die hier voor erg normaal was is nu een complete bedreiging voor de mannen, niet iedereen natuurlijk, stel je voor dat ik iemand zou beledigen.

Het is niet alleen de man die fout zit, het is bijvoorbeeld oké voor een vrouw om een man te slaan, maar als een man terug slaat is het verkeerd. Willen vrouwen geen gelijken rechten?

Gay praide is ook zo iets, je bent gay, ik snap het. Wil je een sticker. Gay mensen zijn al lang accepteert door de maatschappij, hebben ze nou ook nog een hele parade nodig om dat te bewijzen. Wij hebben toch ook geen staigt-praide. Jaja vroeger werden ze niet geaccepteerd maar we leven in 2016 nu.

Of racisme, het is totaal normaal om als zwart, o nee sorry, *getint* persoon te zeggen dat je trots bent op je huidskleur. Maar als je als blank persoon iets zegt over je kleur ben je een vieze racist. Ehh… wat?
waarom is het oke om een blank persoon *white trash* te noemen maar racisme als je alleen nog maar het woord zwart gebruikt
Ik snap zelf ook wel dat blanken ooit het hogere ras was, maar die tijd is gelukkig voorbij.

Het is de schuld van de maatschappij! Dat hoor je zo vaak. Maar ik denk dat mensen vaak vergeten, dat wij de maatschappij zijn.