EBRU UMAR ik heb ook vrijheid van mening!

DIT IS MIJN MENING OVER UW PERSVRIJHEID OVER DE NEDERTURKEN DIE U NSB’ER + BERGGEITEN NOEMT (nu maak ik gebruik van mijn vrijheid van mening).

Mevrouwtje mevrouwtje mevrouwtje toch, bent u ongesteld of ernstig gefrustreerd/depressief of last van midlife crisis? Want u noemt alle Turken: Nederturken, NSB’ers en berggeiten!
Dat u uw eigen mening over Erdogan publiceert en daarmee in de problemen kom, tja dan moet u niet op de andere (NEDER)TURKEN AFREAGEREN! Steek je beiden handen in je eigen boezem knijp kei-, en keihard erin zodat u gillend wakker wordt.
U bent een columniste en heeft persvrijheid. Gelukkig maar dat wij in Nederland wonen, tenminste dat ben ik zeker! Ik ben mijn ouders ook heel erg dankbaar.
Ben een van de (NEDER)TURKEN en woon bijna 50 jaar in Nederland en geen berggeit (geboren in een grote stad) noch een NSB’er (want ik was een kleuter toen ik naar Nederland kwam) en mijn ouders zijn naar Nederland gekomen om te werken zonder dat zij iemand (noch in Turkije noch in Nederland) te verraden noch te beledigen! Metro heb ik nooit gelezen, totdat ik ineens ophef over uw mening over Erdogan hoorde. Of ik ermee eens ben dat is nu niet aan de orde, u maakt gebruik van uw persvrijheid en vrijheid van mening en dat mag in van de Nederlandse wet wat ik grandioos vind.
Mevrouw UMAR ik adviseer u om niet alle Turken over een kam te scheren. Want ik ben een van de Turken die totaal niets van Turkse politiek wil weten, want ik woon niet in Turkije en heb er ook geen verstand van; tevens ik ga zelden met vakantie naar Turkije (omdat ik me niet veilig voel als vrouw zijnde).
Vergeet niet ook ALLE BURGERS (ook NEDERTURKEN die u NSB’ers en berggeiten noemt) hebben recht op MENINGSUITING. En dat vind ik fantastisch van de Nederlandse recht.
Denk aan Wetsartikel 1!
U vergeet dat uw familie, met name uw VADER EN MOEDER ook NEDERTURKEN ZIJN, dan zijn zij dus ook NSB’ers en berggeiten.

Wens u heel veel sterkte met uw strijd.

AyseGul