De Syrische Holocaust en Wikileaks

sonjavandenende 21 mrt 2016

Met dank aan WikiLeaks, die Hillary Clinton’s e-mails archief heeft gepubliceerd, hebben we nu een duidelijke indicatie van de hoofdverdachten achter de holocaust in Syrië.
Op 23 juli 2012, ruim een ​​jaar na het begin van de onlusten in Syrië, citeerde Sydney Blumenthal, lange tijd vertrouweling om Hillary Clinton en de voormalige assistent van president Bill Clinton, een Israëlische bron, die de voordelen voor Israël van de vernietiging van Syrië en het uitbreken van de eeuwigdurende sektarische oorlog tussen shi’ieten en soennieten in het Midden-Oosten.

Van: Sidney Blumenthal naar: Hillary Clinton Date: 2012-07-23

Als het Assad-regime omvergeworpen zou worden, zou Iran zou zijn enige bondgenoot in het Midden-Oosten zijn en zou kunnen worden geïsoleerd. Op hetzelfde moment, kan de val van het Huis van Assad ontaarden in een sektarische oorlog tussen de sjiieten en de meeste soennieten in de regio en tegen Iran, wat naar de mening van de Israëlische bevelhebbers geen slechte zaak voor Israël is en haar westerse bondgenoten.

Terug naar 1982. Het jaar waarin Oded Yinon, een Israëlische journalist voorheen verbonden aan het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken, een document met de titel “Een strategie voor Israël in de jaren tachtig”, publiceerde: “A Strategy for Israel in the Nineteen Eighties”.

Het strategisch plan, kreeg later de naam “The Yinon Plan”, suggereerde dat voor Israël om zijn regionale superioriteit te behouden, zij haar Arabische buurlanden moet te breken in kleinere sektarische eenheden die zich bezighouden met eindeloze stammenoorlogen.

Het Yinon Plan impliceerde dat Arabieren en moslims elkaar moesten vermoorden en zou een verzekering zijn voor het voort bestaan van Israël.

De meeste commentatoren over het Midden-Oosten en over de Amerikaanse buitenlandse politiek nu beseffen dat de chaos in het Midden-Oosten heeft veel te maken met Israël en zijn ondersteunende Joodse lobby’s over de hele wereld.

Echter, dankzij het onlangs uitgelekte Clinton e-mailarchief, hebben we nu een document waaruit blijkt dat het Yinon Plan er was en in feite een Israëlische strategie is om sektarische chaos in het Midden-Oosten te creëren.

Bron: : https://wikileaks.org/clinton-emails/emailid/18328
https://freesuriyah.wordpress.com/2016/03/20/hilary-clinton-en-de-syris…
http://www.redressonline.com/wp-content/uploads/2016/03/A-Strategy-for-…