“Wat kost een ontevreden Nederland?”

Harrie Schröder 24 feb 2016

Bangmakerij, doemscenario’s en egotistische gedrag aangepraat.

De nu heersende elite kijkt naar Brussel, want daar moet je zijn als je iets wil voorstellen?
Maar zij zijn de marionetten van Bondskanselier Angela Merkel geworden.
Merkel die nu wordt weggehoond door vele Duitsers en ook haar eigen partij de CDU snapt haar hersenspinsels niet meer.

De Ruttens de Hollandes en Merkels in Europa vertellen telkens weer dat uit de EU stappen geen optie is en dat het miljarden zou kosten als men er uitstapt. Het zou onze welvaart aantasten als de grenzen gesloten zouden worden?
Maar waarom een instantie zoals de EU instant houden die miljarden subsidies verkwanseld aan corrupte landen en waar de EU begroting alweer niet is goed gekeurd door de accountants.

Je ziet op de TV glimlachende winkeliers en vakantiepark exploitanten die goed geld verdienen met een strak gezicht vertellen dat het goed is voor de economie met al die vluchtelingen.
Tja ,oenen heb je overal tussen zitten ( sorry het moest er even uit )en de rest van de bevolking ergert zich en voelt zich buitenspel gezet.
Ik zou graag een correspondentsdiner willen zien zonder de Vara en Pvda joker Dolf Jansen maar met host Ebru Umar.
Maar dan zonder onze “objectieve “NPO journalisten en dan een zaal vol met Europese leiders ,want alleen over de hooghartige Rutte grappen maken zal moeilijk worden.
Zij Ebru Umar kan als geen ander de vinger op de gevoelige plek leggen en de kijkers een goede entertainment avondje bezorgen.

Het thema zal moeten luiden "wat kost een ontevreden land?"

Wat kost het om de EU in deze vorm instant te houden met alle bureaucratie , gebouwen en ambtenaren, het verhuizen naar Straatsburg om de zoveel tijd en dan het rondstrooien met Europese gelden om toch maar de vluchtelingen op verre afstand te houden.
Als men al de uitgaven optelt kom je nog niet aan de uitgaven van een ontevreden en voor de gek gehouden natie uit.
Wat kost het aan wachtgeld als Rutte en Samson zouden opstappen?