Van oorsprong naar jouw linkedin story

Waheeda 11 jan 2016

De koorts steeg
Ik sta gepland voor een pro deo masterclass Your Linkedin Story in het WW Cafe Westland. Met wangen rood van schaamte en van 39 graden koorts, bel ik de dag ervoor af. Henk van der Hout (initiatiefnemer) reageert doodgewoon cool:
“Niets aan te doen. Ziek is ziek. Ik trek een programma uit de kast. Komt goed.”
De Bovenkamer in de Protestantse Kerk te Monster is ieder twee weken netwerkomgeving voor 12 werkzoekenden. Henk meldt later dat er 35 mensen waren afgestapt op de verleidelijke Westlandse krantenkop:stop praying and start playing! Excerpt van mijn linkedin post.
De koorts steeg!

Geloof en gij zult inspireren
Een nieuwe datum staat: op 11 november 2016, St. Maarten én Divali (lichtfeesten), mag ik mijn licht laten schijnen over Your Linkedin Story – geen sprookje. Onderweg naar Monster vraag ik me af, als er 35 deelnemers zijn, hoe ik met zes sheets een uur vul. Me laten inspireren door het moment? Als we dan toch in een kerk zijn, gaan preken? Nee! Ik wil interactie, verbinding, dialoog!
Kiki Verbeek vertelde op het Loopbaancongres van 10 november 2015 dat zij zich nooit voorbereidde. Omdat zij “in het moment leeft”. Als expert in haar vak en met een boek op haar naam luisteren we vanzelf wel toch? Haar Glashelder Verhaal deed zij eer aan. Ik, liefhebber, consument en dienaar van het verhaal, liet mij inspireren. Zijn mijn tegendraadse visie en geloof genoeg om de groep in het Westland te inspireren?

Imposter Syndrome
Gewapend met rode koffer en zelfverzekerde, hoge hakken tel ik ca. dertig man! Dan maar afzonderen en mentaal voorbereiden. Op het toilet mijn testosteron gehalte opschroeven? Volgens wetenschappers werkt uit volle borst brullen als een aap. Veneli Stadelmeijer, auteur van F*ck die onzekerheid zegt dat het gebrul mij helpt met mijn Imposter Syndrome. Tweederde hoger opgeleidde Nederlandse vrouwen en een derde mannen schijnen hieraan te lijden. Een stemmetje op je schouder dat schreeuwt: “wat je ook doet het is niet goed genoeg!” Hoe groter het succes, hoe dieper de onzekerheid. Als het publiek mijn gebrul hoort,is de kerk zo leeg. Dat kan ik Henk niet aan doen. Dan maar uitzoooomen…. Snel een aantal 1-, 2- en 3-minutenoefeningen bedenken voor de interactie.
Henk zegt zachtjes:
“We moeten naar een andere zaal.De opkomst is groot”
“Hoe groot?”
” 65 man geteld”
?!?!
Mijn Imposter Syndrome BONKT! Ga weg! Ik doe zoals ik
altijd doe! Mezelf zijn! RELAAAX..

Hoe loopt het af? Volgende keer meer..