Reactie: ‘Nederlanders zijn verslaafd aan asfalt’

brits001 17 okt 2015

Valt vrijwel allemaal onder de ‘L’ van lulkoek of onder de ‘H’ van herhaling; dat hadden de collea’s Mr. Frans Jan Douglas hem ook wel kunnen vertellen. (het lijkt wel een kopie van een rapport uit 1993 of zo…..) maar ja, als je alleen aan je keukentafeltje thuis werkt,niet voldoende met je collega’s spreekt en kennelijk niet veel buiten komt, heb je geen idee wat in de maatschappij speelt, of hoe het er in een echt bedrijf aan toegaat. Natuurlijk is meer asvalt ook niet zondermeer de oplossing voor het file probleem, maar het is een betere investering van belastinggeld dan deze geldverslindende betweters, die (waarschijnlijk voor een duizelingwekkend hoog uurtarief) de verkeerde open deuren intrappen en blijven pleiten voor een station dat we al jaren (decennia?) geleden gepasseerd hebben

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Reactie: ‘Nederlanders zijn verslaafd aan asfalt’
Sluiten