Onbetaalbaar. Vol van ”vrijheid”.

BarbaraBabs 7 okt 2015 / 18:10 uur

Sommigen mensen hebben echt oogkleppen op. Je hoeft niet alles te geloven wat er in de media vertelt word. Er worden vaak genoeg dingen verteld omdat mensen dat willen horen. Al die haat berichten over bijvoorbeeld " de asielzoeker die een medewerker van de jumbo heeft gebeten". "De meisjes van de hockey mogen geen rokjes meer dragen want naast de hockey velden staat een azc". "In Duitsland zijn vrouwen verkracht door vluchtelingen". Het is wat men wilt horen blijkbaar. Echt misselijk makend gewoon. Alsof alles maar waar is. Ik geloof echt niet dat "alle vluchtelingen" slecht zijn. Ga maar even een paar weken met hen mee op "snuffelstage". Je wilt vast niet met hen ruilen. Nu hoor je ook iedereen schreeuwen dat "onze ouderen" voorrang zouden moeten krijgen bijvoorbeeld. Iedereen schreeuwt het maar ik heb nog niemand, echt niemand gezien die zich aan heeft gemeld voor bijvoorbeeld "cares". Om vrijwilligerswerk te doen voor hen. Mensen schreeuwen om dingen die veranderd moeten worden maar rennen als een kip zonder kop straks naar de stembussen om op meneer Wilders te stemmen. Ik geloof niet dat hij de meerderheid mag hebben straks in de politiek. Ik sta daar niet achter ook. Al zou iedereen op Wilders stemmen. Dan steken anderen politieke partijen, de EU of zelfs Amerika er wel een stokje voor. Iedereen kan wel kei hard gaat schreeuwen op social media "Gooi de grenzen dicht" maar uiteindelijk zijn "wij" diegene geweest die ervoor zorgen dat de mensen hebben moeten vluchten door alle bommen van "Amerika". Nederland werkt daar net zo goed aan mee. Mensen laten alles overal achter en betalen met hun leven om maar een "goed" plekje te vinden om te kunnen leven. Mensen worden gesmokkeld in de meest bizarre omstandigheden. Onbetaalbaar, vol wanhoop. En dan durven mensen nog met hun vuist op tafel te slaan en te schreeuwen " vol is vol ", " eigen volk eerst". Voor dit gebeurde waren er al problemen in de zorg, scholing was al niet goed, ouderen werden al in de steek gelaten. Waar waren jullie toen? De werkgelegenheid is al jaren slecht, het UWV kan ons niet helpen. Waar blijft jullie gil nu? Alles word maar gegild en geschreeuwd maar verder doet niemand wat. Ga eens vrijwilligerswerk doen. Geef eens een uurtje extra aandacht aan je oma in het verzorgingstehuis. Mensen zijn in deze tijd vol haat, egoïsme en haast. Vol van "vrijheid".

Reageer op artikel:
Onbetaalbaar. Vol van ”vrijheid”.
Sluiten