De aanslag

Antonie Niessen 28 okt 2015

Een paar dagen geleden werd het wagenpark van een lokale GroenLinks politicus in de fik gestoken. Persoonlijk dacht ik altijd dat GroenLinksers een hekel aan auto’s hadden, maar dat geldt zeker niet voor een politicus die in Oostknollendam woont. Ik ben benieuwd of Tom & Tom Oostknollendam wel kunnen vinden. Dat hier door de BV Gutmensch het etiket “aanslag op de democratie” wordt opgeplakt zegt veel over het denkvermogen van die mensen. Het zal niet lang meer duren of de schuld wordt neergelegd bij extreem-rechts. Die krijgen namelijk overal de schuld van.

Wijnand Duijvendak is een oud-GroenLinkser met een twijfelachtige reputatie. Deze man is meerdere malen in verband gebracht met de RaRa beweging van René Roemersma. Die beweging pleegde in de jaren ‘80 een aantal zeer zware aanslagen. Zo werden er 4 Makro-filialen in de as gelegd. In de jaren ’90 zat ene Tara Singh Varma voor GroenLinks in de Tweede Kamer. Deze “keurige dame” bleek een ordinaire oplichtster te zijn. Ze werd verdacht van verduistering van inzamelingsgeld en simuleerde de ziekte kanker. Het programma Tros Opgelicht bracht haar leugens aan het licht en na lang ontkennen gaf ze later de schuld aan de bedreigingen uit extreem-rechtse hoek. Die hadden haar zo van streek gemaakt dat ze in een waanwereld terecht was gekomen.

Vanaf 1998 kreeg Nederland te maken met GroenLinkser Femke Halsema. Deze vrouw presteerde het om een half jaar na haar herverkiezing in 2010 de pijp aan Maarten te geven. Precies 12.5 jaar na haar eerste verkiezing in de Tweede Kamer trok Femmie de stekker uit haar politieke carrière. Laat die 12.5 jaar nou net de maatstaf zijn om de rest van je leven te kunnen genieten van een meer dan toereikend politiek pensioentje. Well done, Femmetje. Daarna kwam Jolande Sap en deze vrouw werd na een desastreus begin intern uitgedaagd door Femke’s oogappeltje Tofik Dibi. Een kamikaze actie van een zichzelf zwaar overschattende politicus. Het gevolg is bekend. Tofik kreeg 325.000 euro wachtgeld, schreef een boek waarin hij bekend maakte wat héél Nederland al wist en wordt nu als held omarmd door de BV Gutmensh. Geld slaan uit je seksuele voorkeur is voor weinigen weggelegd. Zouden ‘’Femmetje en Toffee’’ zich eigenlijk wel realiseren dat een groot deel van hun geld uit ”extreem-rechtse” hoek komt ?

Reageer op artikel:
De aanslag
Sluiten