Het enige recht van de vrouw is het aanrecht

Het is maandag 12:00. Jij hebt als 6-jarige kleuter een middagpauze. Yes! Je rent vol enthousiasme de school uit. Je moeder staat gelukkig al op je te wachten bij de fietsenstalling. Gezellig breng jij de middagpauze samen met de moeder door. Echte quality time die je voor geen goud zou willen missen. Want mijn moeder vindt mij toch de allerbelangrijkste van de hele wereld?!

Nou blijkbaar niet! Vrouwen die zo graag gelijke rechten willen en naast een gezin een baan willen hebben, kunnen zich beter laten nakijken. Hoezo is het geen psychische ziekte als iemand zich voortplant, om vervolgens iemand anders het te laten verzorgen? Dan kan je het kind net zo goed afstaan. Een moeder die niet twentyfourseven klaar staat voor haar bloedeigen kind is alles behalve een goede moeder. Waarom houden ze hun benen niet bij elkaar als ze toch zo nodig willen werken?

De vrouwenemancipatie is een mes in de rug voor alle kinderen in de hele wereld. Elke dag naar die vervelende buitenschoolse opvang, omdat je moeder zo graag gelijke rechten wil. Ga maar letterlijk terug naar het ‘grappige’ gezegde dat het enige recht van de vrouw het aanrecht is. Laat ze maar weer doen waar ze goed in zijn. Het verzorgen van hun man en kinderen.

Uiteraard zullen er vrouwenrechten activisten zijn die moord en brand schreeuwen. De personen die een barricade op aan het bouwen zijn en allerlei reden verzinnen om de kronkel in hun hoofd goed te praten. Maar de man die kan toch ook wel voor de kinderen zorgen? Nee! Geen wonder dat er tegenwoordig allemaal verwijfde mannen rondlopen als dit de standaard wordt. Van nature zit het gewoon niet in een man zijn bloed om de huisman uit te gaan hangen. Ik vind het niet zo gek dat het woord huisvrouw veel lekkerder van de tong afrolt! Dit is nou eenmaal al eeuwenlang de standaard.

Niet alleen de kinderen zijn het slachtoffer van al die aandachtsgeile, werkende vrouwen. Het is werkelijk krankzinnig dat er gezinnen moeten bestaan uit tweeverdieners, terwijl de ander werkloos bier zit te zuipen op de bank vanwege een banentekort. Alleen omdat een vrouw zich geneigd voelt om haarzelf in de spotlights te zetten! Wij hebben het nu wel gezien. Rot lekker toch op en blijf lekker thuis.